V sredo 23.5.2007 grem okoli 14:30 ure v CityCenter Celje. Ker v priljičju že tako ali tako zelo težko najdeš prazen parkplac, sem se odpeljal v 2. nadstropje. Med iskanjem praznega prostora vidim Golfa Variant brez zadnje registrske tablice in si mislim ''pač jo je zgubil''. Nato končno najdem prazen prostor in parkiram. Ko sem šel od avta proti vratam trgovine sem opazil še enega Marcedesa serije E brez sprednje registracije. Mi je že bilo malo čudno in sem hotel pogledat, če jo nima tudi vzadaj, vendar je avto bil parkiran toliko do stene, da tega nisem videl.
Kasneje prispe v CityCenter tud mami in parkira v pritljičju, blizu izhoda, kjer se avtomobili vozijo skoz mimo (vsaj na 5 sekund). Jaz se okoli 15:00 odpravim, že pozabljen na manjkajoče registracije. Odpeljem se domov in nato mami kliče, da so ji zvili tablico. Avto je bil pa tam parkiran ca. 45 min.
Mislim kaj vse se dogaja. Zvečer sma se menla s sosedom ki dela v Merkurju (Hudinja) in je rekel, da naj bi med 13. in 14. uro na njihovim parkirišču vlomili v 3. avtomobile.
Očitno bo treba met varnostnike s sabo ali pa napelat električnega pastirja v tablico