Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Psymon
Nov uporabnik

Kraj: Celje / Žalec / okolica

Vandalizem v Celju (CityCenter)

Napisal/-a Psymon Pe maj 25, 2007 4:19 pm

V sredo 23.5.2007 grem okoli 14:30 ure v CityCenter Celje. Ker v priljičju že tako ali tako zelo težko najdeš prazen parkplac, sem se odpeljal v 2. nadstropje. Med iskanjem praznega prostora vidim Golfa Variant brez zadnje registrske tablice in si mislim ''pač jo je zgubil''. Nato končno najdem prazen prostor in parkiram. Ko sem šel od avta proti vratam trgovine sem opazil še enega Marcedesa serije E brez sprednje registracije. Mi je že bilo malo čudno in sem hotel pogledat, če jo nima tudi vzadaj, vendar je avto bil parkiran toliko do stene, da tega nisem videl.

Kasneje prispe v CityCenter tud mami in parkira v pritljičju, blizu izhoda, kjer se avtomobili vozijo skoz mimo (vsaj na 5 sekund). Jaz se okoli 15:00 odpravim, že pozabljen na manjkajoče registracije. Odpeljem se domov in nato mami kliče, da so ji zvili tablico. Avto je bil pa tam parkiran ca. 45 min.

Slika

Slika

Slika

Mislim kaj vse se dogaja. Zvečer sma se menla s sosedom ki dela v Merkurju (Hudinja) in je rekel, da naj bi med 13. in 14. uro na njihovim parkirišču vlomili v 3. avtomobile.

Očitno bo treba met varnostnike s sabo ali pa napelat električnega pastirja v tablico :)

suhokranjec
Novinec

Napisal/-a suhokranjec Pe maj 25, 2007 4:48 pm

policiste poklicat, da odtise poberejo.
Pol pa glave sekat :evil:
L.P.

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Pe maj 25, 2007 4:56 pm

suhokranjec je napisal/-a:policiste poklicat, da odtise poberejo.
:har :har

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Pe maj 25, 2007 5:00 pm

Zadnje čase se res dogaja "svašta". Pri nas pred blokom so na praktično novem še ne leto starem vozilu razbili obe (!) prednji luči. Je bila pa to Opel Vectra. Drugemu so potrgali tablico dol, enega porisali po celem. Fino, fajn. Sam vem, da če bi tega slučajno dobil pri delu oziroma zvedel kdo je bil se mu ne bi pisalo dobro. Banda zadrogirana. In vse več je tega. Prste rezat.

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp Pe maj 25, 2007 5:08 pm

ma to morš bit psihopat, da greš za prazn falus to delat

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe maj 25, 2007 5:12 pm

tomzzi je napisal/-a:Zadnje čase se res dogaja "svašta". Pri nas pred blokom so na praktično novem še ne leto starem vozilu razbili obe (!) prednji luči. Je bila pa to Opel Vectra. Drugemu so potrgali tablico dol, enega porisali po celem. Fino, fajn. Sam vem, da če bi tega slučajno dobil pri delu oziroma zvedel kdo je bil se mu ne bi pisalo dobro. Banda zadrogirana. In vse več je tega. Prste rezat.

mislm da so drogerasi zadnji ki bi kaj takega naredili.ce bi bi kj ukradl ne p'a razbijal.
to dela folk k nimajo kj pametnejsega pocet,tuki ne gre za zamere se mi zdi ampak pac ker jm je dougcajt po pa tko delajo pizdarije okol

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Pe maj 25, 2007 5:16 pm

To so krivi uni najstniki juznega izvora :evil:
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Pe maj 25, 2007 5:19 pm

Blinder je napisal/-a:To so krivi uni najstniki juznega izvora :evil:

nebod tko preprican a misls da tvoji rojaki pa ne delajo pizdarij

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Pe maj 25, 2007 5:21 pm

abbe je napisal/-a:

Ja no tist ki sem napisal bi se llahko tudi zbrisalo :)
Samo lazje prenasam drogerase kot vandale... drogeras ima vsaj nekaj od tega, če ti kaj ukrade. Vandal pa uziva pri unicevanju.
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Pe maj 25, 2007 5:25 pm

Blinder je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:

Ja no tist ki sem napisal bi se llahko tudi zbrisalo :)
Samo lazje prenasam drogerase kot vandale... drogeras ima vsaj nekaj od tega, če ti kaj ukrade. Vandal pa uziva pri unicevanju.

ja sj zato sm reku da niso drogerasi,oni ne delajo take skode od katere nimajo nic.obstajajo itak izjeme,kao dobis za gram ce naredis to pa to on pa itak u krizi pa gre narest to.

on:
a pa ni nbenih kamer tm u garazi da bi se dal pogledat kdo je tablce kriviu?

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Pe maj 25, 2007 5:34 pm

Saj nise mislil z "drogeraši" direkt za njih. Pač nekaj sem mogel uporabiti. So mi prišli prvi na misel, ker sem že imel probleme z njimi. Pač lahko je več vzrokov kot ste nekateri že omenili. Nevoščljivost, dolgčas, žlehnoba, zamera (dvomim) ali pač preprosto gremo malce škode delat! Prste bi jim rezal.

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Kraj: Ankaran

Napisal/-a Festina Pe maj 25, 2007 5:40 pm

alo pazi na besede!
...::: i am tha one you would like to have it baby :::...

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown Pe maj 25, 2007 5:44 pm

Kako predvidljivo...najprej ste pomisli na 'drogeraše', rome in seveda priseljence nasploh. Ste že mogoče kdaj pomislili na enostavno zdolgočaseno mladino, ki ima preveč vsega, zraven tega pa so siti državnih neumnosti, neefektivnosti organov represije in po možnosti siti pričakovanj nesposobnih staršev? Odgovornost nosijo tisti, ki imajo moč nekaj spremeniti, ne tisti ki so sami žrtve...

P.S.: Tudi sam imam avto in vem kaka bi bila reakcija, če bi našel avto izmaličen...definitivno pa ne bi iskal 'grešnega kozla'.

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Pe maj 25, 2007 6:19 pm

zaenkrat za mene naj bol simpl povedan: PRSTE REZAT

če ne z lepa z besedo, pa zgrda s sekiro :lol:

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Pe maj 25, 2007 6:26 pm

s topim delom, ne ostrim ;)
Ampak za začetek jih lahko samo zgrabiš za vrat in psihično prestrašiš do te mere, da bojo morali menjati gate. In seveda staršem neseš račun o škodni poravnavi. Kaka kamera tudi nebi bila slaba ideja.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Pe maj 25, 2007 6:59 pm

da men na mojem avtu nardi prasko s ključem, mi feltne porajsa, mi kako luč razbije, kej vkrade..., pa da ga dobim. polomim mu nos, roke, zbijem vse zobe ven. pa me en k*** briga tut če mu pol plačujem. še v bolnco bi ga šu obiskat da bi se premislu o kakršnikoli tožbi. barabe hudiče preklete.

slovenci niso čist nč bolši od naših južnih sosedov. sam sem slovenec z rodovnikom, da nebo pomote.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Pe maj 25, 2007 7:29 pm

vidm da se je začel mal kresat tuki gor.....sploh ni važn to ali je to naredil južnjak ali ne, in ali je to naredil slovenec, važn je le to, da se take stvari dogajajo in sicer prihaja do uničenja lastnine v tem primeru avtomobila. take stvari je treba preprečiti pa tud z silo če je treba.......

osebno mislim, da tuki ne gre za drogeraše, ker če bi oni bli tuki vpleteni bi ti oni vdrli v avto in ti npr. pokradli airbage katere bi nato prodali za kak gram ali dva....tuki mislim, da gre za neko skupino mladostnikov ali pa starejših ljudi, katerim se je mogoče to dogajalo pri njih ( poškodba njihovih ali pa starševih avtomobilov z strani neznancev), lahko pa gre tudi za osebe, ki rabijo adrenalin v krvi in potem počnejo take stvari na javnih mestih - krivljenje tablic na parkir. placu, vsekakor ti, ki to počnejo nimajo razčiščenih nekaterih pojmov v svojih glavah.......

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe maj 25, 2007 7:54 pm

hahahahaha

zdj ze za zvite tablce odtise pobirajo? :D

pa se 5 krimicev in sodni izvedenec pride ne? :lol:

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Pe maj 25, 2007 7:56 pm

A drugače tam nimajo nobenih kamer,da bi te pras...posneli?!Jaz mislim,da to počnejo ljudje,ki živijo na račun države(socialna) in uničujejo stvari,ki si jih sami ne morejo privoščiti...al pa so samo umsko prizadeti :-:o

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Pe maj 25, 2007 9:00 pm

Voith je napisal/-a:

hahahahaha

zdj ze za zvite tablce odtise pobirajo? :D

pa se 5 krimicev in sodni izvedenec pride ne? :lol:

+ Horatio s črnimi špegli :rofl
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov