Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
p|X| je napisal/-a:že že glede strpnosti samo prehitevanje tovornjakov drug drugega in izsilavanje prednosti busarjev v mestuDONT LIKE IT
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:p|X| je napisal/-a:že že glede strpnosti samo prehitevanje tovornjakov drug drugega in izsilavanje prednosti busarjev v mestuDONT LIKE IT
Z drugim delom svoje izjave si dokazal svojo kulturo - bus ima PREDNOST, verjetno se še spomniš kaj to pomeni..
Lumpy_ je napisal/-a:bass je napisal/-a:p|X| je napisal/-a:že že glede strpnosti samo prehitevanje tovornjakov drug drugega in izsilavanje prednosti busarjev v mestuDONT LIKE IT
Z drugim delom svoje izjave si dokazal svojo kulturo - bus ima PREDNOST, verjetno se še spomniš kaj to pomeni..
Ja ko si še za njim pa vidiš desni smernik ok, samo ko pa si vštric z njim, pa pred tem nisi videl desnega smerokaza, pa te prav zrine na desni pas, tak si pa tud nemorejo privoščit. Sem strpen voznik kar se tiče vožnje po mestu, spuščanje s strasnkih ulic drugih, pešcev čez prehod, avtobusov S SMERNIKI DESNIMI, ampak da me bo pa pol en šofer zrino na desni pas, to pa nem pusto. Žalim slučaj.
Lumpy_ je napisal/-a:bass je napisal/-a:p|X| je napisal/-a:že že glede strpnosti samo prehitevanje tovornjakov drug drugega in izsilavanje prednosti busarjev v mestuDONT LIKE IT
Ja ko si še za njim pa vidiš desni smernik ok, samo ko pa si vštric z njim, pa pred tem nisi videl desnega smerokaza, pa te prav zrine na desni pas, tak si pa tud nemorejo privoščit. Sem strpen voznik kar se tiče vožnje po mestu, spuščanje s strasnkih ulic drugih, pešcev čez prehod, avtobusov S SMERNIKI DESNIMI, ampak da me bo pa pol en šofer zrino na desni pas, to pa nem pusto. Žalim slučaj.
bass je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:bass je napisal/-a:p|X| je napisal/-a:že že glede strpnosti samo prehitevanje tovornjakov drug drugega in izsilavanje prednosti busarjev v mestuDONT LIKE IT
Evo, kolega ravno taka trdoglavost te lahko pripelje do sranja. Ti imaš tono pa še malo, bus ma pa koliko? Daj malo razmisli, no, nimaš ti vedno najdaljšega. Popusti mu, njemu se gladko *ebe, nič ne dosežeš s trmo, le razbiješ avto, ker si "ti močnejši".
Problem ni samo v tebi, problem je, ker ste vsi najjači, pa če je treba z glavo skozi zid.
In tako razmišljanje ni za na cesto.
bass je napisal/-a:Bemuboga včeraj se peljem po obvoznici, blazno se mi mudi, od cele gužve skozi pol LJ obvoznice se mi 2 AVTOMOBILA od vsaj 50ih normalno umakneta s prehitevalnega pasu.
Torej ima 4% voznikov neko normalno cestno kulturo.
bass je napisal/-a:Tovornjakarsko izsiljevanje je po mojih izkušnjah redek dogodek, saj se znajo kdaj malo jajcat pa prehitevat, ampak se hitro umaknejo, ZA RAZLIKO OD VOZNIKOV OSEBNIH VOZIL !
Bemuboga včeraj se peljem po obvoznici, blazno se mi mudi, od cele gužve skozi pol LJ obvoznice se mi 2 AVTOMOBILA od vsaj 50ih normalno umakneta s prehitevalnega pasu.
Torej ima 4% voznikov neko normalno cestno kulturo.
Ljudje !
Če ima človek za vami že 5 kilometov vklopljen levi žmigavec, vam blenda kot blesav, trobi kot d****, je morda čas, da umaknete svojo jajco na freakin desni pas in se tam vozite 100km/h !!!
Razumem, da bi morda tudi vi radi peljali hitreje in čakate na voznika pred sabo, opozorite ga z levim smerokazom in dolgimi lučmi, da ovira promet za seboj, ne pokorno voziti za njim 100 na uro in čakati, da mu bo potegilo, ker se lahko vsi skupaj do penzije načakamo.
Čez čas sem dojel, da bo hitreje po desnem pasu, saj je tam pol manj vozil !
Ne razumem kaj VAM ni jasno. Da, tudi vi ki to berete ste med njimi, večina vas.
Če se mi mudi blendam že 50m vnaprej (levega smerokaza tako nihče ne opazi, retrovizor.kajjeto.press), pa še vedno se najdete biseri, ki ne veste, a bi se umaknili za tisti kombi, ali bi ga prehiteli s 105km/h.
Ne blenda se za brezveze, iz dolgčasa!
Blendam ti vnaprej, da vidiš, da imam višjo hitrost in se umakneš in obema omogočiš varno srečanje, ne blendam ti, ker sem nevzgojen d****, ampak, da te opozorim na svoj prihod - to ni povabilo, da se mi naserješ pred avto in mi blokiraš pot!!!
Zato se naslednjič umakni za tisti heben kombi in počakaj tri sekunde, več mi ne bo trajalo, da pridem mimo.
Prosim dajte malo upoštevat voznike za sabo, levi pas je za 130km/h in VEČ, če se vam špara z gorivom, vozite (PROSIM VAS ZA BOGA) po desnem pasu, ne mi po jajcih "kao" prehitevat nekoga, če ima voznik za vami levi smerokaz in sigurno dosti višjo hitrost. Retrovizor ni za šminkat se ampak za GLEDAT za sabo, da ne narediš sranja, ker je težko predvidevat 3 sekunde vnaprej.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov