jakaracman v akciji

NeRo je napisal/-a:
jakaracman v akciji
Stari je napisal/-a:Ja kaj pa pol tlele piše.Megla![]()
![]()
![]()
![]()
# 300-horsepower @ 6,000 rpm, 300 lb.-ft. of torque @ 4,000 rpm
# 2.5-liter intercooled and turbocharged 4-cylinder boxer engine with Active Valve Control System (AVCS)
# Full-time All-Wheel Drive (AWD) with Driver Controlled Center Differential (DCCD)
# Mechanical limited-slip rear differential
# Suretrac viscous limited slip front differential
# 4-wheel fully independent sport-tuned suspension with inverted struts
# 6-speed manual transmission with short-throw shifter
Kubikaturo itak vem da so mu povečal samo za konje nisem vedel.
Ja držalo bo.
NeRo je napisal/-a:V novi št. Avtomagazina (izide v čet. 24.7.) objavljamo primerjalni test med Audijem S4 in Subarujem Imprezo WRX Sti. Kurjači boste definitivno prišli na svoj račun, saj sta oba avta zanimiva, vsak na svoj način. Primerjalca je spisal takozvani jakaracman s fotkami pa sem ga podprl jaz. Komentarji zaželjeni. Pa brez zamere za reklamo
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.
Virage je napisal/-a:NeRo je napisal/-a:V novi št. Avtomagazina (izide v čet. 24.7.) objavljamo primerjalni test med Audijem S4 in Subarujem Imprezo WRX Sti. Kurjači boste definitivno prišli na svoj račun, saj sta oba avta zanimiva, vsak na svoj način. Primerjalca je spisal takozvani jakaracman s fotkami pa sem ga podprl jaz. Komentarji zaželjeni. Pa brez zamere za reklamo
Nero, a sta tole slikala na tistem gradu blizu Zbilj?
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov