adis je napisal/-a:jah zgleda, da nekateri policisti ne ločijo tako imenovanih vladnih avtov od civilnih.....in se da tako nategniti skoraj nekatere policiste z to foro-velik avto, zatemnjene šipe itd....mislm da vse varira od tipa policista. policisti, ki jih lahko vidimo, ki varujejo ministrstva in postopajo sem ter tja po parkingih od ministrstva mislim, da imajo malo nižjo stopnjo izobrazbe in ne ločijo avtomobilov po namembnosti med sabo od tistih, ki so po terenu in bi ti v takem primeru še racijo nardil.....
nebivedu je napisal/-a:Se peljem mimo kolinske za črnim mercedesom ML z čisto zatemnjenimi stekli. Oba obrneva proti kliničnem centru, prideva pod železnico in tam on zavije v enosmerno ulico mimo dveh policistov. Ok v redu, če lahko on, potem pa bom še jaz. In policaj stopi na cesto, ter me ustavi. Odprem šipo, povem da sem z unim pred mano in policaj izjavi; "Oprostite gospod, izvolite dalje!" In tako sva se oba odpeljala v nasprotno smer po enosmerni ulici mimo policajev.
Zdej nej mi pa en pove zakaj sploh imamo policijo, če pa ne upajo ustavljat raznih zatemnjenih mercedesov in večjih avtomobilov, ter se spravljajo samo na take, za katere vedo, da jim nič ne morejo?
nebivedu je napisal/-a:U bistvu bi naju moral oba ustavit in nama obema napisat kazni. Če greš v enosmerno ni važno kaj si - kršil si zakon in zato je v zakonu predpisana kazen.
nebivedu je napisal/-a:adis je napisal/-a:jah zgleda, da nekateri policisti ne ločijo tako imenovanih vladnih avtov od civilnih.....in se da tako nategniti skoraj nekatere policiste z to foro-velik avto, zatemnjene šipe itd....mislm da vse varira od tipa policista. policisti, ki jih lahko vidimo, ki varujejo ministrstva in postopajo sem ter tja po parkingih od ministrstva mislim, da imajo malo nižjo stopnjo izobrazbe in ne ločijo avtomobilov po namembnosti med sabo od tistih, ki so po terenu in bi ti v takem primeru še racijo nardil.....
Danes sem se potem pogovarjal z enim policajem in on bi vstavu oba, ter nama obema napisal kazen. Tko da očitno le niso vsi policaji taki.
U bistvu bi naju moral oba ustavit in nama obema napisat kazni. Če greš v enosmerno ni važno kaj si - kršil si zakon in zato je v zakonu predpisana kazen.
Dejte še več takih zadev zbrskat, pa da se to mal posreduje naprej, ker če je zakon, naj ta zakon velja za vse, ne samo za tiste, ki se ne upajo ali morejo branit.
nebivedu je napisal/-a:Danes sem se potem pogovarjal z enim policajem in on bi vstavu oba, ter nama obema napisal kazen. Tko da očitno le niso vsi policaji taki.
U bistvu bi naju moral oba ustavit in nama obema napisat kazni. Če greš v enosmerno ni važno kaj si - kršil si zakon in zato je v zakonu predpisana kazen.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov