Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

Kraj: kamnik

polir masina

Napisal/-a pocesnkII Ne jun 10, 2007 5:24 pm

rabu bi polir masino samo ne one velike za cel avto polirat pac pa da bi spoliral avto steklo z NOTRANJE strani.
ce kdo ve kje se dobi lah sam nastvek za na vrtalko ali kaj podobnega kar z besedo na dan.
Diagnostika in servis osebnih ter tovornih vozil ->PM

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: polir masina

Napisal/-a MacTron Ne jun 10, 2007 5:26 pm

dejmo mal uporabljat iskalnik :idea:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=52303

btw steklo zarometa ni treba polirati pac pa samo razmontiras in notranjost z vodo
in malo milnice umijes ...kajti tisto kar ti mislis da je megleno in motno je prah ipd
kar se nabere v letih... potem pa to spihas s kompresorjem (vrjemi to sem ze delal)
in tudi sam rezultat je vec kot presenetljiv
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

Kraj: kamnik

Napisal/-a pocesnkII Ne jun 10, 2007 8:04 pm

lej fora je pri meni taka da mam zamenjane prve luci in predelane (beri bi-xenon) in ko sem sestavljal skupaj sem te šipce (najverjetneje iz lexana) spucal z acetonom (samo eno) in je matirala in oksidirala, nato sem poskusil spolirati ker drugo ni nic pomagalo ,tut lak za nohte ne, in je sedaj cela tko mat naprem drugi ki je clear. pa mi je svetoval licar da naj najdem polirko za na bormasino ali kaj podobnega ter polirno pasto cim bol fino in da bo potem ok.ker na roko neprides do clear efekta. razdreti jih pa morem v vasakem primeri ker jih bom se nekaj popravil ker jih neki barva j.
Diagnostika in servis osebnih ter tovornih vozil ->PM
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov