Matjaz je napisal/-a:Pozdravljeni,
Sem lastnik Seat Leona l 2001 Tdi 81kw. In me zanima, ce bi se dalo preko testarja, prerogramirati modul za odpiranje sip. Tako da bi se mi preko dalinjca z drzanjem tipke za zapiranje sipe sam zaprle in obratno tudi odprle.
Hvala za odgovor
Matjaz
to sm vidu na prjatlovmu golfu V pa ga je ful priročn k če maš avto dolg na soncu je ful vroče v kabini, tko pa sam od daleč odpreš okna pa se je kuj laži usest v avtoHOLLAND je napisal/-a:Matjaz je napisal/-a:Pozdravljeni,
Sem lastnik Seat Leona l 2001 Tdi 81kw. In me zanima, ce bi se dalo preko testarja, prerogramirati modul za odpiranje sip. Tako da bi se mi preko dalinjca z drzanjem tipke za zapiranje sipe sam zaprle in obratno tudi odprle.
Hvala za odgovor
Matjaz
A te lahko prašam zakaj boš rabu odpiranje šip na daljinsko?
iBiZaSeAt je napisal/-a:to sm vidu na prjatlovmu golfu V pa ga je ful priročn k če maš avto dolg na soncu je ful vroče v kabini, tko pa sam od daleč odpreš okna pa se je kuj laži usest v avtoHOLLAND je napisal/-a:Matjaz je napisal/-a:Pozdravljeni,
Hvala za odgovor
Matjaz
A te lahko prašam zakaj boš rabu odpiranje šip na daljinsko?
a lohka kako prlimaš besedil, k me zanimaabbe je napisal/-a:da se to narest z vag com-om pa ce ves ke kj tipkat.bi vam dau link pa mislm da nemorete ga gledat ker niste prijavljeni
drgac pa www.vw-team.si je razlozeno
RED_line je napisal/-a:pa kaj vi se z avti nič ne igrate? vsi vw, audi, ... imajo foro da ko daš ključ v ključacnico in jo držiš odkljenjeno se ti avtomatično vse šipe dajo dol! in vi bi še daljinsko ...
RED_line je napisal/-a:pa kaj vi se z avti nič ne igrate? vsi vw, audi, ... imajo foro da ko daš ključ v ključacnico in jo držiš odkljenjeno se ti avtomatično vse šipe dajo dol! in vi bi še daljinsko ...
abbe je napisal/-a:RED_line je napisal/-a:pa kaj vi se z avti nič ne igrate? vsi vw, audi, ... imajo foro da ko daš ključ v ključacnico in jo držiš odkljenjeno se ti avtomatično vse šipe dajo dol! in vi bi še daljinsko ...
kva mi pomaga to da lah to s kljucem naredim ce sem jst takrt ze pri avtu?
fora je da odprem sipe ko sm 10 m od avta pa da se zlufta dokler jst do njega pridem.pa da mi ni treba kluc v klucavnco dajat,sj zato pa mamo daljinsko odklepanje/zaklepanje.
abbe je napisal/-a:RED_line je napisal/-a:pa kaj vi se z avti nič ne igrate? vsi vw, audi, ... imajo foro da ko daš ključ v ključacnico in jo držiš odkljenjeno se ti avtomatično vse šipe dajo dol! in vi bi še daljinsko ...
kva mi pomaga to da lah to s kljucem naredim ce sem jst takrt ze pri avtu?
fora je da odprem sipe ko sm 10 m od avta pa da se zlufta dokler jst do njega pridem.pa da mi ni treba kluc v klucavnco dajat,sj zato pa mamo daljinsko odklepanje/zaklepanje.
GregaST je napisal/-a:RED_line je napisal/-a:pa kaj vi se z avti nič ne igrate? vsi vw, audi, ... imajo foro da ko daš ključ v ključacnico in jo držiš odkljenjeno se ti avtomatično vse šipe dajo dol! in vi bi še daljinsko ...
Samo primer...
- Zunej je sončno, vroče, na avtu imaš odprte šipe da ne umreš ko se usedeš v avto, ti pa si v stanovanju (recimo 4. nadstropje - brez dvigala). Kar naenkrat se zunej pošteno uščije. Ti zagrabiš ključe in tečeš dol po stopnicah ko neumn, pritečeš do avta (medtem si že moker k cucek) da ključ v ključavnico in čakaš da se ti bodo šipe zaprle.
- Enaka situacija... Ti prideš s ključem do okna v 4. nadstropju, pritisneš tipko in čakaš da se bodo šipe zaprle.
Kaj je lažje in bolj praktično?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov