Debate, ki niso vezane na ostala področja...

marnin
Nov uporabnik

Prostoročno telefoniranje

Napisal/-a marnin Sr jun 13, 2007 7:29 pm

Lep pozdrav!
Lansko leto sem kupila uvoženega Passata, ki je imel že vgrajeno prostoročno telefoniranje povezano z radiom. Ker pa je avto imel že tri leta, ima držalo za telefon še za tiste starejše večje nokie. Tako sem samo za avto nabavila to staro ciglo, da je skoz noter in da telefoniram brez panike, ampak kar mi gre že pošteno na živce, bi prosila, če mi lahko kdo svetuje kje kupiti novo držalo, za kakšen manjši model nokie, in ki bi se dal priklopiti na kompletno povezavo (ker eni prodajajo samo držala z zunanjim zvočnikom ali pa samo za napajanje).
Najlepša hvala vsem!

Uporabniški avatar
tmtslash
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a tmtslash Sr jun 13, 2007 7:35 pm

idi v kaksno trgovino z telefonijo pa tam uprasi(pomojem ti bojo v vsaki trgovini znali povedat kje se da to dobit), al pa malo po bolhi poglej!
velik srece
Bolš je drazja kvaliteta, ko pa poceni kvantiteta :)

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Sr jun 13, 2007 8:32 pm

resitev servis ki vrajuje te stvari

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Sr jun 13, 2007 10:02 pm

to resis tako, da das not napravo, ki podpira bloetooth (sem prav napisal?) ki ima vecino telefonov.To pa ti montira nekdo, ki se s tem ukvarja oz bilo kiri avtoelektricar.Ti ko vstopis v avto s telefonom in das kontakt se avtomatsko telefon poveze z radiem in pol ko te kdo klice se ti utisa radio in ti se lepo na ekrancku oglasis in se pogovarjas prostorocno...ce te se kej zanima uprasi ;)
LP
Slika

marnin
Nov uporabnik

Napisal/-a marnin Če jun 14, 2007 1:07 pm

Ja, saj kako ga uporabljati vem, ker ga. Mene je samo zanimalo kje dobit novo držalo za telefon, da bo odgovarjalo ostalemu kompletu. Res najboljše, da najdem enem servis s tem, da sama ne iščem okoli.
Hvala za odgovore!

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Če jun 14, 2007 5:42 pm

[quote="marnin"]Ja, saj kako ga uporabljati vem, ker ga. Mene je samo zanimalo kje dobit novo držalo za telefon, da bo odgovarjalo ostalemu kompletu. Res najboljše, da najdem enem servis s tem, da sama ne iščem okoli.
Hvala za odgovore![/quote

to ni drzalo ki sm ti js navedu in tudi ne bos mogla polnit telefona....telefon se bo brezzicno povezal na to napravo, ki ima ekrancek in nanj v bistvu imas stvari kot na ekranu od mobitela in z njim upravljas tko kot s telefonom.
s kod si? ce hoces vem js za enega ki montira te zadeve...ampak naprava ni tko poceni..
evo to je prenosna naprava
http://www.mimovrste.com/katalog/product.php?product_id=1810017624&keywords=parrot
Slika

ki pa ni tako dobra oz se ne slisi perfektno......
ta ki ima ekrancek pa je ful dobra ampak jo treba instalirat v avto.. ;)
http://www.mimovrste.com/katalog/product.php?product_id=1810016320&keywords=parrot
Slika

vidis...rdec gumb in zelen...za zavrnit klic in za se javit...in pol imas se tisti gumbek na sredi, s katerim se pomikas po menuju..mas pa pol gor tudi imenik in vse iz telefona dejansko...lahko pa na 1x povezes gor 10 telefonov...recimo ce vozis avto ti, pa se kdo ne....ko stopis v avto se mobitel sam poveze na to napravo.. ;)

LP
Slika

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Če jun 14, 2007 5:48 pm

dario ona ma že prostoročno telefoniranje in rab samo nov nosilec in ne cele inštalacije

http://www.avto-phone.si/

oz zastopnik za nokio

www.teleray.si
podpis
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov