Polooo je napisal/-a:starčki na kolesu=kamikazee
dostkrat se pelem po naseljih, kjer se vozjo s kolesom 1,5 od roba tako da ni sans da gres mem...zanc je lih tko nanesl da sm se pocas mem pelu pa mau povecu basse ,tko da je baka takoj zapelala k robu k je mau bl butnlKomad je biu od lil'jona -Move B
AM je napisal/-a:... Kdaj je pa že kolesar ali pešec bil kriv...
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
erixon je napisal/-a:Sam se veliko vozim tudi s kolesom in sem ugotovil eno dejstvo: Veliko bolje bi bilo, ko bi bili vsi kolesarji vozniki avtomobilov ter da bi se vsi vozniki avtomobilovkdaj peljali s kolesom.
Ko sem na kolesu takoj vidim, kaj me pri avtomobilistih moti, ko sem pa v avtu pa takoj vidim kaj me moti pri kolesarjih. In potem sem med vošnjo s kolesom in avtom pač bolj uvideven do drugih. Jezi me pa čista ignoranca, ker sem imel v LJ že kar nekaj bližnjih srečanj na kolesu... Pa se je na srečo vedno dobro izšlo.
sebaveh je napisal/-a:Jaz sem doživel še hujši prizor - in sicer na cesti med Starim Logom in Leskovcsem, v naši občini - tri ženske gred po cesti, vsaka tišči voziček z otrokom pred seboj in to vštric!! Ena je sicer bila na pločniku, drugi dve pa po cesti... Jaz nasproti z avtom, za njimi pa dva avta čakala da grem mimo, ker one se očitno niso hotele umaknit...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov