ime123 je napisal/-a:Zdravo.
Pred kratkim kupil avto manjše vrednosti, 3 tisoč evrov. Vseeno bi ga želel zaščiti proti kraji, vlomu.
Obstaja kakšna cenovno ugodna in vsaj v osnovi učinkovita metoda? Zaenkrat sem na tem, da kupim navadno mehansko blokado volana/pedala proti kraji.
Proti vlomu pa se mi zdi še najbolje, da jemljem ploščico od avtoradia dosledno seboj, vse predale v avtu pa pustim prazne in na stežaj odprte.
Kaj/če sploh priporočate/uporabljate ostali?
reber je napisal/-a:Se ne spominjam, da bi kdaj snel ploščico dol iz radija :P še to naj vlačim s seboj.![]()
![]()
![]()
Rottie je napisal/-a:Avto spremeni v pasjo hišico, kadar se ne voziš ... pa kakšnega rottweilerja notr naseliČe boš imel okna na stežaj odprta, ti še listka za napačno parkiranje ne bodo dali, kaj šele avto ukradli
Sem enkrat videl enga p206cc tko opremljenega
Nč kazni, pa sred ceste parkiran
![]()
Slide je napisal/-a:Rottie je napisal/-a:Avto spremeni v pasjo hišico, kadar se ne voziš ... pa kakšnega rottweilerja notr naseliČe boš imel okna na stežaj odprta, ti še listka za napačno parkiranje ne bodo dali, kaj šele avto ukradli
Sem enkrat videl enga p206cc tko opremljenega
Nč kazni, pa sred ceste parkiran
![]()
Jah in pes raztrga policaja ali pa mimoidočega, pa mu lahko plačuješ preostanek življenja eno tako luštno rento...zmagu
tr4vnj4k je napisal/-a:tudi sam nisem jemal dol ploščice, dokler mi niso sredi belega dne vlomli in mi odnesli samo avtoradio. Od takrat vedno vzamem dol ploščico + tega pa sem si dal vgradit še alarm (v tistem avtu, ko so mi ukradli radio, ga nisem imel). So pa imeli pri kolegu v Mazdi 626 ravno tisto stikalo za prekinitev dotoka goriva in vam lahko rečem, da je to stikalo zakon. Stikalo pa je bilo skrito v sovoznikovem predalu in ni šans, da si ga opazil, ker je bilo zmontirano nekako pod robom in si ga lahko otipal samo z prsti
adis je napisal/-a:za preprečitev kraje sta 2 sistema, ki sta na našem trgu: 1.) mul-t-lock ter 2.) explorer sedaj je odvisno od vas oz. nas koliko bomo dejansko bili pripravljeni odšteti za varnostni sistem za vgradnjo v avto
mehanska blokada menjalnikov Construct s cilindrom mol-t-lock Interactive je najunčinkovitejša do sedaj znana zaščita proti kraji vozila. Potrjeno z neodvisnimi testiranji. Z vgrajeno blokado menjalnika lahko pridobite popust pri kasku zavarovanju
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov