Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Kolikokrat si opravljal-a vozniski izpit?

1.
78
73%
2.
18
17%
3.
8
7%
4.
3
3%
>4.
0
Brez glasov

Skupaj glasov : 107

MaKo
Uporabnik

ANKETA: Vozniski izpit

Napisal/-a MaKo Sr jul 23, 2003 4:10 pm

Pisite prigode ob opravljanju vozniskega izpita

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Sr jul 23, 2003 4:17 pm

ok teorijo v prvo,društvenega nisem imel
pol pa glavna vožnja... Audi a4 1,8t in jaz za volanom... Itak me je ruknu še na prvem ovinku(pozabu žmigovc),pol sm kako preblizu avta vozu,izsilu avtobus v krožnem,po obvoznici(takoj po unmu oviku ko je 80 omejitev) sm šou kao 130(se začne že avtocesta),pri parkiranju mi je crknil,avto mi je cukal,preveč gasa,...
:evil: :evil: :evil: :evil:
No drugo glavno sm meu pa ob 7.zjutri s tem da so v avto šoli en dan prej zamenjal avto(mb a klase)(meu je 250km ko sem začel z glavno vožnjo)... Itak mi je crknu pa u rikverc ga nism znal dobr obračat,brisalce nism vedu kje se jih da na večje obrate,pozabu luči pržgat,...

no uglavnem tip je biu pomoje še tolk zaspan da me je spustu...Takoj ko mi je dal štempl sm ga uprašu če greva na kavo pa je prjavu:Sej ste se mi zdeli mal zaspan :lol: :lol: :lol:

To je to :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Sr jul 23, 2003 4:20 pm

brez kakšnih posebnih dogodivščin, razen da sem se dvakrat pelo okrog bloka ker sem se pozabo razvrstit na pas za naravnost!
mel sem pa dva not ker je bil en praktikant.
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a povzek Sr jul 23, 2003 4:25 pm

Men je šlo tut čist lahko, čeprov sm se mal čudn k sm sam slabih 15min vozu! Sm se že mal usrov, k sm že mislu de sm nekje poču u res visok "robnik" (sej ubistvu še sam ne vem kwa točn je tm), in u tistm mi reče iz komisije nej zapelm pred komisijski centr! Eetak sm mislu de sm fuknu, sam NE, ni počl, izpit pa u prvo narjen! :wink:

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Sr jul 23, 2003 4:28 pm

SiMpLy_Me je napisal/-a:Men je šlo tut čist lahko, čeprov sm se mal čudn k sm sam slabih 15min vozu! Sm se že mal usrov, k sm že mislu de sm nekje poču u res visok "robnik" (sej ubistvu še sam ne vem kwa točn je tm), in u tistm mi reče iz komisije nej zapelm pred komisijski centr! Eetak sm mislu de sm fuknu, sam NE, ni počl, izpit pa u prvo narjen! :wink:

komisijo so vetrovi dajali zato pa si tak hitro potem končal :-P
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Sr jul 23, 2003 4:33 pm

Pred izpitno uro sma mela z inštruktorom še eno uro treniga. Šla sva v avtomatsko avtopralnico, kjer nama je utrgalo levi špegel. Zdaj je pa blo potrebno do ispitne ure novega montirat. Uglavnem po MB-ju sem divjal z rdečo 101-enko, da sva še pravi čas dobila špegel. Na parkirišče pred Ljudskem vrtu sva priletela, inštruktor je potegno ročno jes sem pa medtem ko še avto drsel skočo ven z polama in peške gas do pisarn, kjer smo morali taglavne čakat.
Na koncu pa me je vrgu, ker kot je izjavil "v ovinkih ga je preveč premetavalo!" Malo prej bi moral bit v avtu pa bi videl premetavanje!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Sr jul 23, 2003 4:34 pm

Glavna vožnja: Sem menda prevozil stop (se nisem ustavil za 3 s), samo s skupni prepričevanjem z inštruktorjem nama je uspelo :D

Bolj zanimiva pa je bila nočna vožnja, kjer sem zbil divjega prašiča... inštruktor se je skoraj usral :D ;)
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Sr jul 23, 2003 8:05 pm

No bom pa se jaz napisal mojo urco resnice :D
Vozil sem Mercedes C klase CDI 220...no OK vse je slo lepo in prav, dokler mi ni bilo potrebno iti na avtocesto. V ljubljani na Rudniku gor na Dolgem mostu pa dol. Ok. Ravno se vkljucim na avtocesto pospesim na 120 km/h zagledam pred mano enga tipa ki lepo 'sopa' ene 100 km/h. Ker je pa potrebno pokazati, da obvladujes hitrost, sem se odlocil, da ga prehitim. A ni hudic, tudi on zacel takrat pospesevati. Jaz se nekoliko bolj pritisnem na gas, ga prehitim (odzadaj mi je ze eden z lucni mezikal), zapeljem nazaj na desni pas, pogledam na stevec...ups je bil na 150 km/h! Mi je tip potem na koncu nekaj omenjal, da hitrost ubija, da bi lahko malce bolj pocasi, da velik avto se ne pomeni, da lahko divjas...no uglavnem me je spustu... :twisted:

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride Sr jul 23, 2003 9:19 pm

Izpitna voznja je bla brez problemou, je blo pa bl zabavno na drustvenm: model mi razlaga levo, desno, naravnost, bla bla bla, in ko se odloc da je blo dost mi rece po najblizji poti do avtosole - in jst direkt v taprvo enosmerno... (seveda v narobno smer) :twisted:

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca Sr jul 23, 2003 10:45 pm

Izpitna vožnja prvič sem mogu parkerat bočno v poln sneg tako da še vedno ne vem ali sem zaprljal na rubnik al ne. Pa še u špegle baje nisem gledal sploh. Druga izpitna vožna na obvoznico sem se peljav v 2. prestavi (mislil sem da imam v 3.), dav v 3. (v mislih v 4.) pol pa iz 3. v 5. prestavo. Moja druga vožnja je bila tudi ob 7h zjutraj pozimi, pa še ful meglen. Ampak mi je ratal.

LP

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Sr jul 23, 2003 11:14 pm

jest sm normaln vozu ene 35 min, pa mi tip spuca sj znaš nazaj na štartno mesto, jest pa ''ja itak'' :roll:
sam nek na križišču se zagužva - 3 avtobusi (2 na postaj pa en na cest, pa glih z inštruktorjem sva pred glavno govorla da nwbom preveč dolgovezu pa kerga čakov k me lahk vrže)
uglavnm... zgledal je da se naujo premaknil sam jest sm že dau levi žmigov da jh čez križišče prehtim ( :shock: budala!) sam poj sm meu srečo da je un spelov :roll:

reku mi je pa sam za en žmigovc k se mi je vmes izklopu pa kao da sm na zaviralnmu pasu preveč naglo zavirov :? poj pa: '' srečno vožnjo'' pa je blo s prve :vrum :mrgreen:

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Sr jul 23, 2003 11:32 pm

Zanima me zgodba one/ga, ki je uspel četrtič! Al se je kdo z anketo hecal???
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če jul 24, 2003 2:13 am

Pri testih sem enkrat vrezal!
Voznjo naredo v prvem :)
Izitno uro sem mel celih 45minut, po dezju :)
Aja no na izpitni sem pod stangasom se v drugi pelo v en ovinek pa mi na puntotu ni hoto zmigazec delat, instruktor se sam smejo :)

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če jul 24, 2003 4:08 am

Vse sem nardil s prve.Na izpitni pa sem parkiral rikverc in zapelem predaleč u boks, vzad pa je bla škarpa pa tip u komisiji izjav:"vse lepo in prav,lepo si postavu u boks.Sam kak bi pa iz kuferama gajbo pira dobo?!?!POPRAVI".
Inštruktor pa sam u smeh jaz pa nisem vedu kaj naj :D No pol sem še enkrat sparkiru pa je blo rešen. 8)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Če jul 24, 2003 6:40 am

zoranwagen je napisal/-a:Zanima me zgodba one/ga, ki je uspel četrtič! Al se je kdo z anketo hecal???

Po moje ga je prevec sram, da bi se oglasil. Konec koncev se je pa vsaj dobro naucil voziti v avtosoli :vrum ...ne tako kot mi... :rofl

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby Če jul 24, 2003 7:25 am

Jst sm v tretjem nardil izpit pa vedno padu zarad kaksne bedarije :roll:
1. sm mel najbl zajebanga izpitnika me je vrgu baje sam zarad tega k sm premal gledu ogledala
2. avtocesta od celja proti zalcu, tiscim jst golfa 3 dizla u tist klancek u 4ti (u peti itq nikamor ni sou) in mi pol prbije da bi mogu prej u peto dat (pa se neki mu razvrscanje ni blo vsec, pa prehitevanje tovornjaka)
3. naredu, edin kar mu ni blo prevec vsec je blo to da sm parkiru bocno v en plac kjer je blo kao premal placa, sam jst sm ga stisal notr ceprav je instruktor reku da se on ni bil cist ziher ce mi bo uspel :D

Ful mi ni jasn kako so nekterim dal izpit pa ste taksne bedarije pocel??! Isto k je ena kolegica v trbovljah nardila izpit ceprav je stop prevozla pa skor pesca zbila :x
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

Uporabniški avatar
ssokec
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a ssokec Če jul 24, 2003 7:28 am

naredil sem v prvo. Vožnja OK, nakoncu me pa je začel nekaj za******t o obvezni opremi, pa kaj so eni števci pa lučke na armaturi, zunej me pa me je čakala mama,punca pa še en kolega, pa so vsi mislili da sem pogrnu ker sem bil tako dolgo še v avtu.
Slika

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Če jul 24, 2003 7:35 am

Haby je napisal/-a:Ful mi ni jasn kako so nekterim dal izpit pa ste taksne bedarije pocel??! Isto k je ena kolegica v trbovljah nardila izpit ceprav je stop prevozla pa skor pesca zbila :x

...zenska, je pa zenska... :idea: imajo drugacna merila...zgleda ze tako :!:

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Če jul 24, 2003 7:59 am

mislim da je veliko odvisno kake volje je komisija, ker včasih spustijo za velike napake, včasih pa te za drobtinico vržejo!
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če jul 24, 2003 8:32 am

teorijo prvič pogrnu z 18 kazenskimi, praksa: 15 min. pred začetkom ful nevihta, grem po komisijca, se vrneva do avta, mi inštruktor lepo obriše avto, začnem vozit, po cca. 15 min mi reče komisijc da če ne bom hitrej vozu ne bi uredu! dobr, stopm mal na gas, po 20 min. nazaj na parkplac, sm ziher bil da sm padu, pa mi naklada nekaj o napakah, sploh mi ni povedu da sm naredu, mi je pol inštruktor čestitu! u glavnem me je foter čaku, pa je bil čist vesel, da sm naredu in mi da avto da pelem domov!
čist posran!!! :P
bog ne daj da bi mogu zdaj delat it še enkrat delat! po mojem bi tak luznu, da bi se mi bliskal!
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov