Cash je napisal/-a:WTFDa te niso zamenjali za kako drugo alfo?? In kaj je reku pol un folk, pred katerega si zapelu na levem odstavnem?
Vujc je napisal/-a:omg...si mel srečo! Še dobro da si se ustavil pri oniam dvema avtoma...ker če bi dalje šel nevem kaj bi sledilo...![]()
lp.
wavemaker je napisal/-a:Meni se je nekaj takega dogajalo v Lj ponoči v puntotu 1.2. S tem, da sem imel zraven še tri osebe, za katere sem bil do neke mere odgovoren. Ker se jih nikakor nisem mogel znebiti, sem zapeljal pred policijsko postajo, se zaklenil in počakal, da so prišli policaji na plan...
Vse sorte folka vidiš na tem svetu...
INFINITI je napisal/-a:@ Jaka - sta bila beli BMW serija 3 ; tisti kockasti model in črna ibiza?
-Kaj nisi zavihtel gsm v roko poklical policijo( po možnosti še kaj posnel in poslikal) in se zapeljal pred prvo PP?
Jaka156 je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:@ Jaka - sta bila beli BMW serija 3 ; tisti kockasti model in črna ibiza?
-Kaj nisi zavihtel gsm v roko poklical policijo( po možnosti še kaj posnel in poslikal) in se zapeljal pred prvo PP?
Obadva avta sta bila srebrna, tablice sem si hotu zapomniti ampak enostavno tudi če bi jih mel v glavi, jih ne bi šel tožariti, ker enostavno nočem imeti nič z njimi. Na koncu majo še kakšne veze na policijski, potem se pa res lahko poslovim od
življenja. Pa še moji punci je rekel, a ti si pa iz ribnice a ne?
Policija 20 km stran iz Kočevja mi pa enostavno ne bi pomagala. Predaleč je bla. Če bi do Kočevja prišel, bi sigurno šel, ampak cesta se mi je zdela tako dolga in ozka.
Sej bi klical policijo ampak enostavno takrat ne pomisliš na to, ko divjaš 160 po ovinkih ki jih ne poznaš. Vi sploh ne veste kakšen strah je to, ko pelješ po neznani poti in se bojiš za lastno življenje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov