Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Zabavko
Nov uporabnik

Lancia Phedra

Napisal/-a Zabavko To jul 03, 2007 7:48 am

Zdravo!
Prosim, če ima kdo slo ali ang navodila za Phedro! Zraven vozila sem dobil samo ita ki pa mi bore malo koristijo!

Ali ima kdo navigacijske CD je za Phredro. Imam samo ita. Pridobil bi pa rad ostalo evropo.
Če mi lahko pomagate s CD-ji ali z linkom, kjer to lahko pridobim. Smo že probavali z Mule, pa CD-ja NI zaznalo! Probali vse racke!

Hvala!

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: Lancia Phedra

Napisal/-a ArminLegenda Sr jul 04, 2007 7:36 pm

Pozdravljen

Če najdeš kakšne navi CD-je za Phedro me kontaktiraj na PM, ker si pravtako lastim Ulyssea z navigacijskim sistemom, sem že obupal nad iskanjem le-teh ... Lep pozdrav.

ginek
Nov uporabnik

Re: Lancia Phedra

Napisal/-a ginek Če jul 05, 2007 11:00 pm

Zabavko je napisal/-a:Zdravo!
Prosim, če ima kdo slo ali ang navodila za Phedro! Zraven vozila sem dobil samo ita ki pa mi bore malo koristijo!

Ali ima kdo navigacijske CD je za Phredro. Imam samo ita. Pridobil bi pa rad ostalo evropo.
Če mi lahko pomagate s CD-ji ali z linkom, kjer to lahko pridobim. Smo že probavali z Mule, pa CD-ja NI zaznalo! Probali vse racke!

Hvala!

Tisto kar dobiš na Muli dela preverjeno.
CDja z Mule ti verjetno ni zaznalo ker rabis naprej novejši sistem na RT3 multi enoto naložit. Verzija 5.5d je aktualna za VAN verzije (tudi Phedra). Nov sistem podpira drugačen format map, ki so za razliko od starih, shranjeni v kompresirani obliki na CDjih. Zato tvoj sistem ne zazna CDjev z novejšimi mapami z Mule.
Priporočam prijavo na www.eurovan2.com, kjer dobiš še ostale podrobnosti vključno z novimi verzijami RT3.

Če ob ogledu foruma ne bo jasno kaj in kako, priporočam obisk na pooblašeni servis, tam tudi prodajajo originalne CDje z mapami, kakor tudi naredijo upload RT3 z garancijo. Hudič je, če narediš karkoli narobe pri posegu nadgradnje, ker potem je RT3 uničen, obnovljena enota pa stane cca. 3000 EUR !!!

enako za Ulysee, Peugeot 807, C8...

Zabavko
Nov uporabnik

Napisal/-a Zabavko To jul 17, 2007 10:09 am

CD-ji so v pečici...
Baje da morajo delati. V tem tednu jih sprobam...italijanski dela...vendar se moram še malo poigrati, ker mi NE sledi avta, ampak ga moram ročno sledit po monitorju!
No ja...upam, da mi bo uspelo to naštimat.
Aja pa moti me tudi ker še ne znam naštimat, da bi imel zemljevid na ekranu in hkrati smerokaz.
Se to da?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov