Debate, ki niso vezane na ostala področja...

denyto
Nov uporabnik

Slovenska policija

Napisal/-a denyto To jul 03, 2007 4:26 pm

Pozdravljeni.

Z vami bi rad delil zgodbo, ki se je meni in mojemu kolegu zgodila v petek okrog 4 ure ztjutraj.Peljala sva se iz diskoteke in na poti domov je kolega povozil oz zadel lisico al psa, oz.nekaj z dlako :lol: Spredaj mu je počilo okorg 4 cm odbijača in zato je klical policijo, saj ima zavarovano tudi protui divjadi.Ko policaja prispeta na kraj nesreče zgledata kot, da sta se ravnokar zbudila.Pogovor je bil samo z enim, drugi je bil v avtu.

Pisal vam bom v obliki dialoga, da boste videli način s katerim se je policaj pogovarjal:
policaj (P), kolega (K) :)

K: dobro jutro
P: kaj se ti je zgodlo?
k: ja, peljala sma se, pa mi je nekaj skočlo pred avto, grem gledat kaj sem povozil, pa ni blo nič, samo počen odbijač pa par dlak gor.
P: (vzame megalajt in pogleda)
P: aha, pa res maš nekaj dlak gor.Kaj si povozil?
K: Ne vem, nekaj belega je blo, lisica al pes ne vem točno.
P: kaki pes?
K. ne vem, jaz sem samo nekaj belega videl ko je skočlo pred avto.
P: In ti misliš, da ti bo zavarovalnica to krila?
K: Hja, zavarovano mam proti divjadi.Homologirano pa tudi mam.
P: Daj ne zajebavaj se, da te ne bom pelo na izrednega tehničnega.Ki maš homologacijo?

Kolega mu da homologacijo, policaj gleda in vidi , da je res vse v homologaciji od feln do lexusk, odbijačev ,šip.

P: Ja nekaj maš napisano ja, kja pa totih 200 konjev ko maš pod havbo, kje pa je to napisano?
K: Kakih 200 konjev, dobenih predelav nimam, to je čist serijski VTi.
P. Daj ne govori mi , zadnič sem se tu vozo za tabo z motorjem, pa te sploh dohitevat nisem mogo.
K: ja, to ziher nisem bil jaz, ker čuvam svoj avto, pa b**** tut nisem.
P:ne ti meni, kolk rdečih Hond je tu z leksuskami?
K: Ja ne vem jaz tega.
P: Ti povem da si bil ti, pa mi ne govori.In 200 konjev maš pod havbo.Pika
K. Ne nisem bil jaz, ne vozim tag svojega avta, ker mi preveč pomeni, pa preveč sem vložil v njega, da bi ga razbil.
P: Kolk si te dal not?
K: Okrog miljon pa pol.
P: Haha, tvoj avto pa ni vredn niti 2000 evrov.Kak si nor, za ta dnar bi si kupil Bmw-ja.
K. Ja, za mene Bmw ni neki pojem.Svoj avto pa cenim in zato sem vložil v njega tolk.
P: Kolk si dal za Homologacijo?
K. Vse skupaj 175000 sit.
P:P: Ja,pa ne misli, da si frajer če maš homologacijo.Ta homologacija meni nič ne pomeni.Vseeno ti lahko napišem 450 evrov kazni pa table dol vzamem.Oni pubec od Pomaranča bar, ko je mel isto Hondo kot ti ,je tudi bil pametn, da ma homologacijo,pa sem mu napisal 100 jurijev kazni, ker so mu felne ven gledale, pa magari je mel homologirane.
K:Ja to ne vem,za sebe vem, vse kar mam predelano je homologirano.
P: Ki si bil zaj ob taki uri?
K: Pri punci, pa kolega sem pobral usput.
P: Ja, keri punci?
K. Ja moji.
P: Kak ji je ime?
Kolega pač potem pove kak ji je ime pa s kod je.
No in po vsem tem dialogu mu policaj te končno naredi zapisnik na koncu pa mu še reče: Pa zapomni si, ko te naslednjič vidim tu s toto Hondo, grema takoj na izrednega tehničnega, pa če se voziš po predpisih al ne.

No taka je bila zgodba.Niti eno stvar si nisem izmislil.Po tem dogodku sma bil oba prav šokirana, da so ga obravnavali kot največjo barabo.
Policaj ga spoloh ni vikal, vmes se je vsedel v avto in pil vodo iz flaše, rekel ni niti dober večer, lahko noč, srečno vožnjo, na pamet govoril da ima neke predelave brez kake podlage.Potem pa je ministrstvo za notranje zadeve šokirano ko je na pop tv v trenjih 90% ljudi glasovalo, da ne zaupa v poštenost slovenske policije.
In zakaj imamo zakone, zakaj se jebmo s homologacijo in vsemi papirji, ko pa te potem tisti, ki bi mogli najbolj spoštovat te zakone, jih ne.

LP

Uporabniški avatar
RSI
Novinec

Kraj: obersburg

Napisal/-a RSI To jul 03, 2007 4:52 pm

o pi..a mi grejo kar kocine pokonci,se ne vem ka bi reku? :shock:
VIVE LE SPORT

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej To jul 03, 2007 4:57 pm

Pol pa se čudijo... Jao po pa se čudijo ko človeka prime, da bi ga enkrat vsekal.

Hitra tipka na mobitelu, da kr prižgeš snemanje. Pol pa bi nesel malo na trenja pa tamokoli prokleti barabi plavi... Pa ta država je že čisto v qurcu pa to drastično iz dneva v dan...

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi To jul 03, 2007 7:31 pm

xandrej je napisal/-a:Pol pa se čudijo... Jao po pa se čudijo ko človeka prime, da bi ga enkrat vsekal.

Hitra tipka na mobitelu, da kr prižgeš snemanje. Pol pa bi nesel malo na trenja pa tamokoli prokleti barabi plavi... Pa ta država je že čisto v qurcu pa to drastično iz dneva v dan...

Tako je. Posnet jih bi bilo potrebno saj si včasih veliko preveč dovolijo. Skoraj ne morem verjet, da je kaj takega mogoče. Je pa dejstvo, da se v predelana vozila veliko raje zapičijo in težijo.

Uporabniški avatar
M|t3k
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a M|t3k To jul 03, 2007 7:37 pm

Jao, zgleda da ta policaj še ni vozil honde ne, pa ne ve, da ko se to vtec vklopi to leti ko ferrari.
:lol:
Zadnjič spremenil M|t3k, dne To jul 03, 2007 7:49 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
RSI
Novinec

Napisal/-a RSI To jul 03, 2007 7:42 pm

a si ti tole kej posredoval na njihovi postaji,ker če on v službi meša privat zadeve pol ga lahko fajn zajebeš.Je pa res da bo tvoja beseda proti njegovi
VIVE LE SPORT

mikko
Novinec

Napisal/-a mikko To jul 03, 2007 7:44 pm

Ja sej, ga pa na skrivaj snemaš, te pa še toži ;)
Vzameš mu pendrek, pa po lobanj , ni druge ... Misli, da je caR , je pa navaden RETARD nesposoben od policaja.

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec To jul 03, 2007 7:44 pm

M|t3k je napisal/-a:Jao, zgleda da ta policaj še ni vozil honde ne, pa ne ve, da ko se to vtec vklopi to leti ko ferrari.

:rofl
haha tu pa bom umr od smeha..

Uporabniški avatar
M|t3k
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a M|t3k To jul 03, 2007 7:49 pm

Ti ga kar poskušaj ''fajn zajebat'', boš ti butec izpadel. Do zdaj bi pa res že lahko vedel, da policaji držijo skupaj.

Če pa veš, da imaš vse homologirano in nisi naredil ničesar narobe, potem naj kar piše kar koli hoče. Ne vem zakaj taka panika. Če pa se on obnaša do tebe neprijazno, se ti obnašaj nazaj. Jebiga. Lahko se na glavo postavi, če mu kaj ne paše. Nisem pa še videl napisanega, da se morajo policaji spoštovat in da se jim mora klanjat.

Andrew
Novinec

Napisal/-a Andrew To jul 03, 2007 7:53 pm

zanimiva izkušnja

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To jul 03, 2007 7:56 pm

Lej. Ti ga lahko prav lepo zajebeš. Pogosto se vozi tam, kjer veš da pokrivajo območje. pa naj te ustavi in pošlje na tehničnega. Ko ti bo tam vse štimalo, bo mal težko razložu na podlagi kakšnik indicev te je poslal tja.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Badmike
Novinec

Kraj: Tu pa tam

Napisal/-a Badmike To jul 03, 2007 8:02 pm

jaz jih vedno snemam ali z diktafonom ali pa z gsm-om!
Make my day

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To jul 03, 2007 8:04 pm

Uau šit ej...kaj si je policaj dovolu...grdo se je pogovarjal...v jok pa na drevo, pa igrače sabo :roll:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To jul 03, 2007 8:09 pm

Stockje zakon. Lahko delas pizdarije in ti nikoli nemore nic dokazati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
RSI
Novinec

Napisal/-a RSI To jul 03, 2007 8:23 pm

PiLLLe je napisal/-a:Stockje zakon. Lahko delas pizdarije in ti nikoli nemore nic dokazati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pa sej se ne gre a je stock al ne,škifi nimajo tapravga odnosa to je to! unim ciganom se pa klanjajo tm pa jim lezejo v rit,nam slovenčkom pa denarnice praznijo :evil:
VIVE LE SPORT

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch To jul 03, 2007 8:28 pm

Standard, meni je žal da ne morem naletet nikol na tazga policaja. Itak so pa policajo pri nas vsi eni debili.
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To jul 03, 2007 8:32 pm

Ja res standard...skoraj vsak teden me enkrat me ustavijo, enkrat tu enkrat tam v sloveniji, pa še nikoli nisem imel pretirano slabe izkušnje...Pa gremo včasih s kake fešte ob petih zjutraj in sem recimo trezen samo jaz, ki vozim, drugi pa vsi "veseli" v avtu, pa noben ni po defaultu tečen. Tu pa tam pomaga, če rečeš dober dan, ko te policaj ustavi ne pa prec pizdit nekaj. Včasih je pa pač kdo tečen, pa tudi kreteni so defnitivno v policijskih vrstah, ma ne pa kar vsi :roll: ...Tud prodajalke v trgovini pa kelnarce so včasih nesramne za popizdit...pa kaj jim češ :roll:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch To jul 03, 2007 8:34 pm

EJ jaz ne plačujem kelnarce pa prodajalke. Policaja plačam JST in TI in moji atki in mamice in kolegi. In kaj oni nam dajo. Kup enga sranja pa še dodatno jim plačujemo. Slovenska policija je za en konjev penis velika.
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

čovič
Novinec

Kraj: bosna

Napisal/-a čovič To jul 03, 2007 8:35 pm

policaji so navadni idioti. j***m jim pas mater. pišuka vsak cigan je več vreden kot slovenc.

tako kot je rsi rekel ciganom se klanjajo nas pa po dinarčkih udarijo.
SRAMOTA NAMESTO DA BI SLOVENCE ŠČITILI!

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 To jul 03, 2007 8:38 pm

Kukec je napisal/-a:
M|t3k je napisal/-a:Jao, zgleda da ta policaj še ni vozil honde ne, pa ne ve, da ko se to vtec vklopi to leti ko ferrari.

:rofl
haha tu pa bom umr od smeha..

Verjetno ni VTEca homologiru :EE :EE

Drugače pa kaj anj rečem... Kaj pa če je bil vinjen :D ?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov