tudi jaz sem zaman čakal na prvo uro vožnje. so pa inštruktorja policaji "prizemljil" ker na golfu 4 celotne zadnje luči niso delale.
enkrat stojiva na enem semaforju in sem drugi v vrsti. tisti pred mano pozabi na semafor in kar stoji, gor pa že zelena. in jaz na kratko potrobim pa se inštruktor zbuni, da kaj mi je, da sem avtošola in ne smem trobit. naj drugi za mano. medtem ko je on skoraj vsako uro segel v volan in trobil nekim ženskam na pločniku
v času voženj sem imel že dve leti punco in mi je govoril da kaj je zmano, da nej mal pogledam naokoli pa da bova šla midva enkrat skupaj ven da mi bo zrihtou pravo prasico

ampak nisva šla
ko grem prvič na cesto (ene tretja ura) me takoj pelje zavijat levo. iz nasprotne smeri pa kolona in me en tovornjak spusti. jaz zavijem in mu pomaham v zahvalo pa me inštrukor napizdi da kaj maham, nej se najprej naučim vozit :P
potem me je peljal prvič na avtocesto (sploh še nisem sem ker je bilo pred društvenim) in mi reče: no, zdej pa dejva tega pred nama prehitet (se pelje 130) . in grem jaz prehitevat tistega, in ker ne gre mi inštruktor reče na nej kar pohodim gas in je šlo 150, jaz pa prvič na ac...
aja pa že od prve ure mi je trdil da bo ta golf 4 (imel je preko 250kkm) vsak dan šel v penzijo in bom dobil hondo jazz. ampak jaz šem še eno leto po izpitu gledal ta golf na ulicah. pa vsako uro je imel neke opravke, tako da sem ga nekam peljal pa je potem šel ven iz avta za 5 min, pa naj ga premaknem če bo kej. ampak sem imel vedno podaljšane ure zaradi tega.
jaz niti nimam kej dost pojma o avtih.