Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
playa
Novinec

Kraj: Ljubljana

tehnicni-sportni izpuhi

Napisal/-a playa Ne jul 27, 2003 9:31 pm

kako vam rata narest tehnicnega z sportnimi auspuhi, sej vas ma pomoje vecina univerzalne k se jih ne da homologirat....a se sploh splaca jit probat teh. narest z univerzalnim al nima smisla??

a kdo mogoce prakticira to da pred tehnicnim menja auspuh z serijskim???

-keri so drgac najcenejsi izpuhi ki se jih se da homologirat?
Calibra

Punto_GT
Stalni uporabnik

Napisal/-a Punto_GT Ne jul 27, 2003 9:39 pm

Ma sej na tehničnem ne rečejo nič za auspuh, jst imam dvojnega in nikoli mi nobeden ni nič reku da je kaj narobe.

Ok, ne sme bit lih tako močen da kdar prideš not se prime za uha majstr, če imaš kak od lauša al kaj podobnega je ok!

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Ne jul 27, 2003 9:53 pm

DeVito je razlagal, da pač ma tih dogovor z tehničnim!
Oni ne zajebavajo zaradi njegovih izpuhov, ki nimajo papirjev, ker trenutno še ni v SLO inštitucije, ki bi lahko izdajala ta potrdila.
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a povzek Ne jul 27, 2003 9:53 pm

Jah tko ti bom reku, kot so men rekl na Remusu! Ko sm rabu papirje sm klicov dol in reku de rabm papirje in so mi rekl de če ne bojo najdl papirov za moj auspuh, mi loh "posodjo" en auspuh za na homologacijo, pol ko to opravm dam pa nazaj svojga gor! Sej ko maš enakt u homologacijskmu kartončku en drugačn auspuh vpisan ti zih noben kaps nau šu preverjat številk! Zanimiv način! :wink:

Uporabniški avatar
playa
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a playa Sr jul 30, 2003 12:30 pm

SiMpLy_Me je napisal/-a:Jah tko ti bom reku, kot so men rekl na Remusu! Ko sm rabu papirje sm klicov dol in reku de rabm papirje in so mi rekl de če ne bojo najdl papirov za moj auspuh, mi loh "posodjo" en auspuh za na homologacijo, pol ko to opravm dam pa nazaj svojga gor! Sej ko maš enakt u homologacijskmu kartončku en drugačn auspuh vpisan ti zih noben kaps nau šu preverjat številk! Zanimiv način! :wink:

ja to sm tut jst ze razmislu -dobra varianta
Calibra

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave Sr jul 30, 2003 12:37 pm

Ej sej pri navadnih auspuhih tud ni nobenih stevilk nikjer!
Jaz, ko sem dal dol originalen lonc (megane coupe) mu tud nikjer ne pisejo nobene stevilke!
Pa kaj a ko bom su recimo na en servis z ispusnimi sistemi oz. k Spanu ki ima tud izpusne sisteme, a mislete, da bos kaksne posebne papirje gor dubu! NIKJE NI NIC
Kako te lahko potem j**e zarad druzga lonca, ce tud na originalnem nic ne pise oz. na drugem orginalnem podobnemu loncu?! Lonc je lonc! samo ne sme bit preglasn!

Uporabniški avatar
P106r
Novinec

Napisal/-a P106r Če jul 31, 2003 10:06 am

Po mokih izkušnjah zarad auspuha nikjer nič ne rečejo razen če ni auspuh doma spackan pa našvasan al pa kaj podobnga

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Če jul 31, 2003 10:17 am

Jest dobim Remusa drugi teden. Uvoznik da vse papirje o A testih zraven. Montažo pa bo izvedel pooblaščen servis. Tako da oni potem vse zrihtajo. Na tehničnem z tem potem ni problema. Moraš pa danes meti res vsak drek ki ga navlečeš na avto, vpisan v kartonček. Tudi spoilerje. To ti je pa beda Slovenske zakonodaje.
Će pa že imaš izpuh, bi moral imeti zraven papirje o A testu. Tako lahko brez problema homologiraš izpuh. Drugače ne vem, če ti ga dajo.
Samo večinoma se ne ozirajo na to. Jest sem imel pred dobrim letom tehničnega z prejšnjim avtom, na katerem sem imel dva lonca Remus in kako je to zahrumel ko sem se noter na tehničnega pripeljal. Samo tipo ni nič rekel, rekel je samo to pa gre ne :)
Tak da z izpuhom res ni problema, seveda če nimaš kakšnega doma skupi zbitega .
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov