A je že mel kdo takšno izkušnjo in kaj je naredil v tem primeru?
napi je napisal/-a:Včeri sm se pelo prot mb in me je dobla toča pri framu (točn zraven radarja), že tak je scalo da nisi vido 5m naprej za finiš pa še toča. Kaj v tem primeru naredit? Se peljat počasi naprej ali ustavit vozilo na odstavnem pasu? j**c nisem mel počakat k me je blo strah da me bo kdo nabasal al tovornjak al pa kater od avtov ko so začel gnat paniko po ac! Ko končno nekak pridem do pet... bencinske pa ta nabito polna
Mal mi je spremenilo aerodinamiko haube pa blatnikov, žal nimam zavarovano tak da....
A je že mel kdo takšno izkušnjo in kaj je naredil v tem primeru?
yugo_tuning je napisal/-a:hmm..kako nimaš zavarovano?
a to moraš imeti posebej?...ai je všteto v osnovno zavarovanje avtomobila?
no_name je napisal/-a:yugo_tuning je napisal/-a:hmm..kako nimaš zavarovano?
a to moraš imeti posebej?...ai je všteto v osnovno zavarovanje avtomobila?
Najprej naredi izpit za avto, potem si kupi avto, potem ga registriraj pa bos vidu da mores toco posebej placat. Kaksn bedarije pisete nekateri. Aja saj res, pocitnice so, pa ma mularija prevec cajta.
matia je napisal/-a:ustaviš se pod kakšnim nadvozom, če je še kaj prosto seveda. videl sem že tudi ko so se pod nadvozom počezi postavlali, da je bilo postora za več avtov. drugače pa nimaš kaj, voziš naprej pa upaš na najboljše.
Lp matia
Saj kasko krije tudi točo (sam moraš vzeti to kombinacijo), ampak vprašanje al ti ga res 100% lahko nazaj porihtajo... Kdor je kdaj kupil NOV avto (vsaj kakega cliota), že ve o čem govorimo; saj če kupiš 10 let staro rabljeno koreto za bivših 200 jurjev, ti najbrž res dol visi za kako dodatno bunko od toče...in še če imate dober avto bi ga morali imet tudi dobro zavarovanega, al vam je zmanjkalo keša za ga zavarovat pošteno?
RED_line je napisal/-a: in še če imate dober avto bi ga morali imet tudi dobro zavarovanega, al vam je zmanjkalo keša za ga zavarovat pošteno?
Kael je napisal/-a:@maky: no kot sem napisal, sem se ustavil na odstavnem pasu (oz počasnem, ker je bla tripasovnica). Pa če bi imel možnost, bi se tudi na prehitevalnem, v kolikor bi to bilo to izvedljivo "varno". Kretenizem da, a cel avto tudi.
Po šipi pa ti kuk češ touč, mene nauš premaknu izpod nadvoza, če pada toča
Kael je napisal/-a:@maky: no kot sem napisal, sem se ustavil na odstavnem pasu (oz počasnem, ker je bla tripasovnica). Pa če bi imel možnost, bi se tudi na prehitevalnem, v kolikor bi to bilo to izvedljivo "varno". Kretenizem da, a cel avto tudi.
Po šipi pa ti kuk češ touč, mene nauš premaknu izpod nadvoza, če pada toča
sonic je napisal/-a:Jaz pa čisto razumem Kaela (heh, še posebej ker imam tudi jaz dva mesca star avto za 18 jurjev) pa tudi se mi zdi da je vsaj poskrbel za vidnost. ja kaj falus jaz imam avto za 40k pa se raje peljem kot pa da čakam da me en od zadaj nabaše ko stojim na sredi ceste. pelji se počasi naprej. nisem rekel da bi se zdaj 130 peljal ampak človek stat pa tud nočem sredi neurja.
vidnost z 4 utripalkami pa meglenkami? sori sam če zapre celo cesto zarad egoizma tudi to ne pomaga...
Sicer pa že ob močnejšem dežju tud nima noben preveč za noret po AC, če je toča je pa treba itak počasi peljat - kot je nekdo že opozoril, ti lahko nadpovprečno velika toča stolče luči, morda celo vetrobran, slednje gotovo ni varno... tko da nima ob toči noben za vozit več kot 40, AC gor ali dol... [b]super da se 5 "pametnih" stlači pod nadvoz in ga zapre. njim je kul ker bojo svoj avto meli "neobtolčen"... ostalih 100/400/1000 za njimi pa naj se gladko malo j**e.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov