Debate, ki niso vezane na ostala področja...

lopof
Nov uporabnik

IAA Frankfurt 2007

Napisal/-a lopof Sr jul 25, 2007 8:11 pm

Odločam se za ogled Franskurtskega salona v lastni organizaciji pa me zanimajo vaše izkušnnje (tistih ki se bili tam v lastni režiji) kako je s prenočišči, parkiranji... kaj in kako najpametneje, da ne izumljam tople vode ?
... Think Different ...

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Sr jul 25, 2007 8:19 pm

pejdi z letalom. vsaj se meni tko zdi najlažje prit.
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
yigy
Novinec

Kraj: Šentjur

Napisal/-a yigy Sr jul 25, 2007 8:59 pm

Ne vem za letalo jst sn sou predlani (in letos tut) z avtom. Bil sn za dni. Prvi dan sn se do tja vozu okol 6-8 ur in okol polnoci prispel v Regensburg, kjer sn prespal. Nasledn dan sn biu cel dan na IAA in potem spet prespal blizu Regensburga. Tretji dan pac domov. Lahko to turo tudi skrajsas na en sam dan, sam bos precej zmatran. In IAA si mores ogledovati najmanj 5 ur.

Uporabniški avatar
ruco555
Novinec

Kraj: ankaran

Napisal/-a ruco555 Sr jul 25, 2007 9:09 pm

mi smo par leta nazaj bli gor...šli smo pa štirje z avtom...gor smo bli 2 dni in ker smo bol nezahtevni kar se prenočišč tiče smo spali tisto noč kar v avtu na parkirišču ob sejmišču...v avtu smo blili takrat od štirih, trije vozniki, tako da smo si delili vožnjo...šli smo pa z avtom od kolega (passat 1.9 TDI karavan), to pa zato ker je imel že vinjeto za avstrijo...glede iskanja poti smo si pa pomagli z via michelinom in pa navigacijo v avtu...pa malo zdrave kmečke pameti je tud prou prišlo...
Never settle for a moment of mediocracy.

lopof
Nov uporabnik

Napisal/-a lopof Če jul 26, 2007 6:08 am

Tud jaz načrtujem 2-dnevni obisk.

Kako ste pa zrihtali s prenočišči - predhodni dogovor ali ste šli kr na slepo ?

Za praking predvidevam da je blizu samega sejmišča, ali ste parkirali na kakšnem oddaljenem parkingu in potem s javnim prevozom dalje ?
... Think Different ...

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Če jul 26, 2007 6:50 am

v nemčiji je v času sejmov daleč naokoli ponavadi jebarija glede prenočišča (vsaj ko je cebit).. na veliki večini sejmov pa že prej usmerjajo promet.. ponavadi že kr na AC.. parking je dokaj daleč vstran (včasih tudi 10-20km).. pol pa imajo free prevoze do sejmišča.

Uporabniški avatar
yigy
Novinec

Kraj: Šentjur

Napisal/-a yigy Če jul 26, 2007 8:01 am

Parking je razmeroma dalec toda imas potem cisto blizu tramvaj in te odpelje tja.
Prenocisca smo pa kr tam pol iskali ceprav bi bilo kar pametno prej rezervirat.

Uporabniški avatar
rockson
Nov uporabnik

Napisal/-a rockson Če jul 26, 2007 3:21 pm

Za prenočišča poglej v F1 Hotelih. Mislim da je eden cca 100km ven iz Frankfurta. Je pa nočitev 29EUR za 3 osebe v eni sobi.
So sicer skupni tuši in WC-ji ampak je zadeva higienična - vsaj v Ženevi je tko.

V enem dnevu gor in dol je pa skoraj samomor. 1x sem to varjanto vžgal, pa nikoli več. Pa predlog - ne hodit čez vikend. Je gužva za popizdit. Jaz pol stvari nisem videl, ker se mi enostavno ni dalo pol ure čakat za en avto pogledat.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov