fare je napisal/-a:Zdravo,
zanima me če pri Škodah Oktavijah II obstaja gumb za izklop oz. vklop ESP-ja in kje se točno nahaja(slika mi pride prav)?
lp, hvala vsem!
alexmazda je napisal/-a:fare je napisal/-a:Zdravo,
zanima me če pri Škodah Oktavijah II obstaja gumb za izklop oz. vklop ESP-ja in kje se točno nahaja(slika mi pride prav)?
lp, hvala vsem!
če nima gumba za izklop pomeni da nima espja... kako bi ga lahko drugače izklopil?
Slide je napisal/-a:alexmazda je napisal/-a:fare je napisal/-a:Zdravo,
lp, hvala vsem!
če nima gumba za izklop pomeni da nima espja... kako bi ga lahko drugače izklopil?
Se najdejo tudi avtomobili ki niti ESP gumbka ne premorejo...pa imajo kljub temu ESP, le da se le-ta pač ne da izklopiti.
alexmazda je napisal/-a:Slide je napisal/-a:alexmazda je napisal/-a:fare je napisal/-a:Zdravo,
lp, hvala vsem!
Se najdejo tudi avtomobili ki niti ESP gumbka ne premorejo...pa imajo kljub temu ESP, le da se le-ta pač ne da izklopiti.
in to so?
CupraR je napisal/-a:alexmazda je napisal/-a:in kako pol spelješ avto, če obtičiš v snegu?ali pa v blatu ali pa na travi?
In kaj ma ESP tle veze?? razn če boš prehiter prletu po snegu :P
TCS mogoče![]()
to prav pride k ni gripa..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov