Petersilj je napisal/-a:Prosim, da nehate obtoževat voznike, ki se vozijo znotraj zakonskih omejitev, da so krivi za karambole nestrpnežov, ki jim je 'izpod' časti se voziti v tjunanem jajčku za avtom, ki pelje 45(50) al pa 80(90).
Pavel_P je napisal/-a:Petersilj je napisal/-a:Prosim, da nehate obtoževat voznike, ki se vozijo znotraj zakonskih omejitev, da so krivi za karambole nestrpnežov, ki jim je 'izpod' časti se voziti v tjunanem jajčku za avtom, ki pelje 45(50) al pa 80(90).
Petersilj, ti ne razumeš, če se nekdo vozi 80 in ga gre Mafiozo v škarje prehitevat in povzroči prometno nesrečo, valda da ne bo on kriv, sej ni mel izbire in je moral it prehitevat ravno ko gre avto nasproti
ban je napisal/-a:Za take šoferje kot je on ni nobene škode, še posebej če na kakšnga tovornjakarja nabaše.
mafiozo je napisal/-a:Ja pametna sta, da bom kar sončna očala rabil.
Še enkrat za tiste v zadnji klopi: Vsak normalen voznik ve, da je treba voziti po omejitvah, oz. glede na razmere na cesti (vsaj mene so tako učili v avtošoli-ko bosta vidva naredila izpit, bosta že vedela, kaj sem s tem mislil).
Če je omejitev 90 km/h, se vozi +/-5, ne pa +/- 30. Tisti, ki se vozijo 120, so nevarni, tisti, ki se vozijo 60, pa delajo kolono in so prav tako nevarni (zaradi potencialnih nestrpnežev, ki potem prehitevajo v nepregleden ovinek/čez polno črto/v škarje-med katere sebe ne prištevam, razumem pa, da imajo nekateri nižji prag potrpežljivosti in ti, ki delaš kolono, ga samo navajaš k temu, da mu bo počil film)
mafiozo je napisal/-a:Da zmanjjšam prostor, ki ga vi veselo trošite s svojimi citati (kot, da tega ne morem sam zgoraj prebrat)
Pavel_P: Z osebnimi žalitvami si začel ti. Preklinjanje ni lepo, če pa že preklinjaš, preklinjaj kot moški, ne pa govorit o nekih pismih.
Pavel_P je napisal/-a:mafiozo je napisal/-a:Da zmanjjšam prostor, ki ga vi veselo trošite s svojimi citati (kot, da tega ne morem sam zgoraj prebrat)
Pavel_P: Z osebnimi žalitvami si začel ti. Preklinjanje ni lepo, če pa že preklinjaš, preklinjaj kot moški, ne pa govorit o nekih pismih.
Ti si prvi rekel da sem tako pameten da rabiš sončna očala. Jaz sem samo nazaj napisal da ti tud ne bit preveč pametn. Lahko pa pogledas svoj prvi post, kjer pišeš o tem kako nek forumaš joka o nečem pa da so tovornjakarji barabe pa ne vem kaj še. S to razliko da je on čisto lepo vprašal za svoj problem jokanju oz. pritoževanju čez ostalo udeležence v prometu je pa bolj podoben tvoj post. Isto tole glede obtozevanja tovornjakarjev.. kot da vozniki navadnih avtov al pa motoristi pa nikol nič takega ne nardijo? Povsod se najdejo vozniki, ki ne bojo vozil tko kot bi ti (al pa jst al pa kdo drug) hotu.. In v celem mojem prejsnjem postu si se obesu na besedo "pismo". lol
mafiozo je napisal/-a:Pavel_P: Z osebnimi žalitvami si začel ti.
mafiozo je napisal/-a:Ti si prvi rekel, jaz sem prvi rekel, moj ata je bolj močn od tvojga...lepo te prosim
mafiozo je napisal/-a:Sem pač komentiral samo del tvojega posta (pismo)-si sedaj kaj bolj zadovoljen?
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov