... ne vem kako vem samo,da je na avtu bil montiran plin ki odpre ventil izparilca, ko ima voda 60 stopinj in prej je rabil več časa za preklopit pol, ko sem dal to notri je menjalo pol kilometra prej na plin ... na isti relaciji v istem letnem času ... L.p. MadMate je napisal/-a:Cash je napisal/-a:Kako se lahko motor prej ogreje na delovno temperaturo, če je trenje manjše?? Naj mi ti en razloži?
Tudi meni tole ne gre v glavo
Mad je napisal/-a:... Motul 300V Le Mans 20W60 ...nebivedu je napisal/-a:Obstajajo olja, ki imajo to vse že notri in ne rabiš kupovat nobenih dodatkov.
Mad je napisal/-a:... Vse kar je bilo stestirano zmanjša trenje za 10-20 % cca. zmanjša obrabo motorja porabo motorja in povečuje izkoristek in življensko dobo ... v avtih sem imel / imam - Megalon, Sintoflon , Ceramic Power Fluid ... Metabond je verjetno kakor Megalon kolikor sem uspel prebrat ... Kar sem opazil na motorju razen padca porabe za cca. 1 Liter je nižja delovna temperatura motorja za cca 10 stopinj in prej se ogreje na delovno temperaturo ter zmanjšanje porabe olja ... jaz sem zadovoljen z rezultati tudi lepše se zavrti motor ... L.p. Mad
Cash je napisal/-a:Kako se lahko motor prej ogreje na delovno temperaturo, če je trenje manjše?? Naj mi to en razloži?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov