RENO911 je napisal/-a:Števci ne lažejo. Imajo servis, ki redno spremlja točnost. Lahko pa sam preizkusiš s kakšno merico, recimo točno 5L in boš videl, da štima.
RENO911 je napisal/-a:Števci ne lažejo. Imajo servis, ki redno spremlja točnost. Lahko pa sam preizkusiš s kakšno merico, recimo točno 5L in boš videl, da štima.
adis je napisal/-a:RENO911 je napisal/-a:Števci ne lažejo. Imajo servis, ki redno spremlja točnost. Lahko pa sam preizkusiš s kakšno merico, recimo točno 5L in boš videl, da štima.
dej ne govor gluposti, pa se raj pozanimi glede samega goriva...količina goriva varira tako poleti kot pozimi....
jst včasih natankam mal glih čez 60l včasih pa ne gre več k 57l not, tko da.....
Tema je nevarna, da se začne kreg pa navijanje za različne distributerje goriva.
Po drugi strani pa so raznorazni podatki o velikosti tankov v avtih lahko tudi netočno oziroma zavajajoči. Men je moja Mazda 6 ostala brez goriva na AC in ko sem jo nekako spravil do pumpe je šlo notri "samo" 59 litrov. V tehničnih podatkih pa je napisano, da ima 64 litrski tank - pol pa bodi pameten Wink
W|zz je napisal/-a:RENO911, najprej praviš da ni razlik, potem pa svetuješ naj tankajo ko je hladno in napišeš da gre pozimi enkrat več v tank![]()
![]()
@BBossTema je nevarna, da se začne kreg pa navijanje za različne distributerje goriva.Po drugi strani pa so raznorazni podatki o velikosti tankov v avtih lahko tudi netočno oziroma zavajajoči. Men je moja Mazda 6 ostala brez goriva na AC in ko sem jo nekako spravil do pumpe je šlo notri "samo" 59 litrov. V tehničnih podatkih pa je napisano, da ima 64 litrski tank - pol pa bodi pameten Wink
Meni je uspelo v 55l tank (golf IV) stočit 61,5l. Pa kšno malenkost ga je sigurno blo še notr v tanku. In to na OMWju
adis je napisal/-a:@reno911 jst govorim za tank v avtu! ne tistega v zemlji kjer je shranjena nafta/bencin
adis je napisal/-a:RENO911 je napisal/-a:Števci ne lažejo. Imajo servis, ki redno spremlja točnost. Lahko pa sam preizkusiš s kakšno merico, recimo točno 5L in boš videl, da štima.
dej ne govor gluposti, pa se raj pozanimi glede samega goriva...količina goriva varira tako poleti kot pozimi....
jst včasih natankam mal glih čez 60l včasih pa ne gre več k 57l not, tko da.....
žMad je napisal/-a:... števci se kalibrirajo ... tako da skozi števec priteče recimo točno toliko kot si natočil gre pa lahko v rezervar kak liter nečesa notri pri pokrovu rezervarja in kak liter benzina /nafte ven iz njega... L.p. Mad
Luky je napisal/-a:pa lahk tud hodte s kantico probavat, js sm šou s kantico na tankstelle (po bencin za kosilnco) na kantici je pisal 10L notr sm jih spravu 13,5 pa še je bil plac...
nism nč reku sam mal čudn sm pogledu...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov