Lumpy_ je napisal/-a:@nebivedu, hehe tota je bla dobra, se vsedo na haubo. To je moglo zanimivo zgledat![]()
![]()
Se men že tud dostkrat zgodilo to, ko so v mb na Smetanovi ulici naredli enosmerni promet iz dvosmernega, pa se folk kontra vozo pa pi**o, zakaj se po sredini peljem, ker na levi pa desni pa so naredli kolesarsko stezo in pol avtomatsko moreš po sredini steze peljat enosmerne.
paskvale je napisal/-a:Podobno, sem se pred parimi dnevi peljal z Brnika, v Mengšu zavijem levo proti Domžalah (kot ponavadi). In kar naenkrat se znajde tip, ki mi je prišel z moje desne (stranska, totalno nepregledna ulica) in se skoraj zabijem vanj....
nebivedu je napisal/-a:Jst se ne sekiram, če mi kdo pride nasproti v enosmerni ulici. Lepo počakam, da se mi umakne in grem naprej. Se je pa že zgodilo, da sem ugasnil avto in se usedel na havbo od avta, ter čakal ker se človek ni hotel umaknit. To da je moral 200m rikverc vozit ni bil moj problem, on pa je pizdil, da je za mano avtobusna postaja in da naj se mu jaz umaknem - kar se seveda nisem in je potem skoraj svoj avto razbil, ker ni znal rikverc vozit. Drugič pa naj ne vozi v enosmerno ulico.
paskvale je napisal/-a:Imate pa j***a, da si upate nekoga prisiliti, da gre nazaj, ker se sami nočete umakniti za tistih nekaj cm. Saj ne rečem, da vam ne dam prav. Sam si tega ne bi upal (pa da se "na havbo usedeš..."). Kaj pa če je kršitelj duševno moten in se mu sfuzla? Takšnih je kar nekaj na cesti, tako da ne misliti kako so vsi ene ovce. Določim bo vžgalo v glavo in vi boste tisti, ki bo jebal ježa. Če pa se znate tepst, pa kar.
nebivedu je napisal/-a:paskvale je napisal/-a:Imate pa j***a, da si upate nekoga prisiliti, da gre nazaj, ker se sami nočete umakniti za tistih nekaj cm. Saj ne rečem, da vam ne dam prav. Sam si tega ne bi upal (pa da se "na havbo usedeš..."). Kaj pa če je kršitelj duševno moten in se mu sfuzla? Takšnih je kar nekaj na cesti, tako da ne misliti kako so vsi ene ovce. Določim bo vžgalo v glavo in vi boste tisti, ki bo jebal ježa. Če pa se znate tepst, pa kar.
Kaj pa če sem jst tut duševno motena osebnost, k sedim na havbi svojega avtomobila?
Pavel_P je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:paskvale je napisal/-a:Imate pa j***a, da si upate nekoga prisiliti, da gre nazaj, ker se sami nočete umakniti za tistih nekaj cm. Saj ne rečem, da vam ne dam prav. Sam si tega ne bi upal (pa da se "na havbo usedeš..."). Kaj pa če je kršitelj duševno moten in se mu sfuzla? Takšnih je kar nekaj na cesti, tako da ne misliti kako so vsi ene ovce. Določim bo vžgalo v glavo in vi boste tisti, ki bo jebal ježa. Če pa se znate tepst, pa kar.
Kaj pa če sem jst tut duševno motena osebnost, k sedim na havbi svojega avtomobila?
Kaj ma to veze. Ko naletiš na enga ki ni navajen da se mu folk nastavla na pot ti nič ne pomaga. Razen če si Neo in se lahko umakneš metkom
nebivedu je napisal/-a:Se spomnim nekoč, ko je bilo full popularno nosit boxer s seboj
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov