Bruned je napisal/-a:Ta teden sem imel priliko peljati ta avto 2.2 JTS motor rdeče barve 18 col.
Na pogled lušna. Sedi se tko tko jebiga sm le 190 visok in sm gledal v prečnik če sm pa spustil sedež na poden je biu pa volan nekako daleč od mene še kr pod dobrim vtisom lepo izdelana notranjost lepo razporejeni stikalčki števčki vse tam kjer pričakuješ da je.
In potem ajd gremo se peljat kle se pa začne razočaranje. Avto z esp vkopljenim malo prekrmari popravi in ne pušča veliko oslarij pospeševanje je zvezno in ko dobiš občutek da bi avto ponorel useka blokada. Pospeševanje je slabo švohoten avtek ( stara spider 2.0 je bol letela) No pa izklopimo ESP avto sili na nos v vsakem ovinku ABS se prekmalu vklaplja pričakoval sem nevtralno lego ali celo malo živčno rit tko k pri večini alf ki sem jih vozil ampak ne gremo na nos.
Sklep : Razočaran do konca avto je težka krava oblečena v pinifarinin minič) lepa že a štorasata) in narejen za gospodinje . Cuore sportivo NE obstaja v tem avtu.
P.S. Tema je premaknjena sem zaradi nezmožnosti debatiranja o avtu z uporabniki na alfa forumu . Sam se štejem za Alfista samo če je nekaj slabo to upam javno povedat.
axa je napisal/-a:Zadeva je predvsem v tem, ker na omenjenem forumu je debata skor nemogoca ravno zaradi fanaticne pripadnosti znamki(vse kar ma alfa znak je dobro pa pika) in ne tolerirajo nobenih kritik pa tudi ce jim dokaze molis pod nos.
Da ne omenjam to , da se tudi moderatorji obnasajo kot neki mali bogovi in brisejo in banajo v 3 krasne brez opozorila skratka moroni, ce se ze mal bol zaljivo izrazim.
P.S. Da ne bo pomote sam imam alfe ze kar nek casa in sem sodeloval na tem forumu ampak se ne stejem za alfista, ker se ne maram predalckat in skakat kot en ovca okrog z alfa romeo majicami,kapcami in las vegas nakrancljanimi style jaknami.
RED_line je napisal/-a:čeprav jz sem ta avto "pokomentiral" že samo da sem sedel v njemu, je ta debata samo še dokaz da sem ciljal v pravo smer. o legi in podbnih zadevah nisem želel govorit ker ga nisem vozil. mi pa je blo jasno da iz te župe ne bo kosila, za kar mi je žaw. avto je neki posebnega in je precej lep. čeprav me bo kolega ubil ko bo to prebral samo jebiga. tko je. upam samo da 3.2 Q je kaj boljši kot ta.
kar se pa tiče forumov ... enih 6x sem bil banan na honda forumu samo zaradi tega ker sem malo slabše govoril o lastni znamki! preprosto ne morejo slišat da so honde v določenih pogledih slabe.BAN! in potem govorijo o svobodi govora ...
RED_line je napisal/-a:čeprav jz sem ta avto "pokomentiral" že samo da sem sedel v njemu, je ta debata samo še dokaz da sem ciljal v pravo smer. o legi in podbnih zadevah nisem želel govorit ker ga nisem vozil. mi pa je blo jasno da iz te župe ne bo kosila, za kar mi je žaw. avto je neki posebnega in je precej lep. čeprav me bo kolega ubil ko bo to prebral samo jebiga. tko je. upam samo da 3.2 Q je kaj boljši kot ta.
kar se pa tiče forumov ... enih 6x sem bil banan na honda forumu samo zaradi tega ker sem malo slabše govoril o lastni znamki! preprosto ne morejo slišat da so honde v določenih pogledih slabe.BAN! in potem govorijo o svobodi govora ...
RED_line je napisal/-a:z položajem za volanom se nisem strinjal tudi če sem si ga nastavil (ker sem si).pa ta zgoraj ki ga je vozil se isto ne strinja z položajem. o usnju in podobnih zadevah sem se še zadrževal, ker že tako te živciram. in se sploh ne gre če je tebi všeč in bla bla bla. še preden sem zvedel da si alfišta me kakovost te makine ni prepričala. pa ne zato ker ni honda!! in tudi če bo kanta, boš verjetno še vedno rekel da je dober avta. že samo zato ker ti je neizmensko lep.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov