Hi! Pravkar sem opral avto in z grozo ugotovil, da se je z borovcev na na morju nacedilo veliko smolnatih pack.
Ali mi lahko kdo pomaga in pove s čim naj jih odstranim, da ne bi poškodoval laka!
dk
danilo je napisal/-a::?
Hi! Pravkar sem opral avto in z grozo ugotovil, da se je z borovcev na na morju nacedilo veliko smolnatih pack.
Ali mi lahko kdo pomaga in pove s čim naj jih odstranim, da ne bi poškodoval laka!
dk
ule je napisal/-a:danilo je napisal/-a::?
dk
Jest sem tud enkrat imel takšen problemček pa sem ga uspešno rešil z navadnim jedilnim oljem. Olje ti raztopi in odstrani smolo, laka pa ne poškoduje. Če ne verjameš poizkusi garantiram ti 100% uspeh.
ule je napisal/-a:Jest sem tud enkrat imel takšen problemček pa sem ga uspešno rešil z navadnim jedilnim oljem. Olje ti raztopi in odstrani smolo, laka pa ne poškoduje. Če ne verjameš poizkusi garantiram ti 100% uspeh.
ule je napisal/-a:danilo je napisal/-a::?
dk
Jest sem tud enkrat imel takšen problemček pa sem ga uspešno rešil z navadnim jedilnim oljem. Olje ti raztopi in odstrani smolo, laka pa ne poškoduje. Če ne verjameš poizkusi garantiram ti 100% uspeh.
zupi13 je napisal/-a:katero olje: gea, zvezda, spar,...???? bučno, koruzno, kalčki, .....?????![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov