sundaydriver je napisal/-a:Kaj mi pomagajo radarji na avtocesti, če moram cel dan poslušat motoriste, kako norijo 100+ mimo moje hiše?
daewoo_rugby je napisal/-a:jst mislm, da se jim preprosto ne da delat na svoje, ker jih z vseh strani potem jebejo in še polno paperologije majo pol, zato mislm, da počnejo samo tisto, kar jim je bilo tist dan ukazano moje mnenje. Sicer se ne strinjam s tem ampak ok. Glede tega modela s hondo, pa bi mu mogu odredit izrednega tehničnga kokr jst vem. Mislm, da se mu enostavno ni dalo.
McLaren je napisal/-a:daewoo_rugby je napisal/-a:jst mislm, da se jim preprosto ne da delat na svoje, ker jih z vseh strani potem jebejo in še polno paperologije majo pol, zato mislm, da počnejo samo tisto, kar jim je bilo tist dan ukazano moje mnenje. Sicer se ne strinjam s tem ampak ok. Glede tega modela s hondo, pa bi mu mogu odredit izrednega tehničnga kokr jst vem. Mislm, da se mu enostavno ni dalo.
Zakaj k***c je pa pol šel za policaja. Boljše bi blo da bi doma ležal pa si ga skoz drkal.
Mam primer ko je šel mimo policajev model na motorju brez čelade, oni pa lepo dalje (boli nas k***c varjanta)
Problem je to da lahko zdej že vsak k***c postane policaj. Bolj je neumen boljše je
acom je napisal/-a:Ne vem kakšna navodila imajo policaji, mogoče jim je celo prepovedano loviti takšne, ki bežijo.
Mislim da je razmišljanje policajev pri nas "kaj bi se pa matral, saj plačo bom dobil, pa če tegale lovim ali ne" odraža stanje cele družbe, ker večina (žal) razmišlja po sistemu kaj se splača in kaj ne oz. koliko je treba vložiti za nek rezultat.
nebivedu je napisal/-a:
Mislim, da gre tukaj bolj za tole;
Zakaj bi se matral loviti nekoga, ko pa bom potem 3 dni v pisarni izpolnjeval papirje, zakaj sem se odločil za lovljenje, pa še šef me lahko premesti, ker sem se odločil s svojo glavo in on ne mara ljudi ki razmišljajo s svojo glavo (ker potem pokažejo da so bolj sposobni od njega in ga lahko nadomestijo).
Sam mislim, da so policaji dovolj sposobni, da zadeve uredijo, ampak jim to ne dovoljujejo šefi, ki u bistvu samo polnijo proračun, ne posegajo pa nič na varnost na cestah.
sundaydriver je napisal/-a:Kaj mi pomagajo radarji na avtocesti, če moram cel dan poslušat motoriste, kako norijo 100+ mimo moje hiše?
Zakaj moram ob 2h zjutrja poslušat nekoga, ki v križišču zakoplje, prvo in drugo požene do blokade, zvrti tretjo in se ustali v četrti? Na cesti, ki je omejena na 50km/h? Kdo bo take ustavil?
kolesar je napisal/-a:kaj ko bi poslali na policijo kakšen dopis...
pa še na kako tv
pa kakemu varuhu pravic...
pa še miistru
krypton je napisal/-a:Vidim, da na tem forumu res obvladate vse službe in vsa področja dela vseh služb.
Kdo od vas je že delal oz. dela kot policist, da lahko sodi in pametuje delo policistov. Verjetno mislite, da majo policisti nalogo samo, da "lovijo" tiste brez auspuhov in čelad, ter tiste, ki vam gredo na živce, ko pa kdo vas zaustavi pa vam itak krona dol pade.
Jaz osebno mislim, da je policija ena izmed redkih konjev v naši državi, ki še vleče.
Če mislite, da bo policija prevzgojila udeležence v cestnem prometu in preprečila, vse nesreče s smrtnim izidom se hudo motite.
Najprej bo treba, da razčisti vsak posameznik v svoji glavi, kaj bo delal in kako se bo obnašal na cesti.
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov