Debate, ki niso vezane na ostala področja...

leyland
Nov uporabnik

Kraj: koroška

Ford Mustang

Napisal/-a leyland Po avg 27, 2007 1:17 pm

Pozdravljeni!

Imam namen kupit nek avto, prvo so bile samo sanje zdaj pa vidim, da bi mi tud nekak se izšlo in me zanima če ima kdo kaj izkušenj z omenjenim vozil
in sicer od letnika 00-03 pač saj če pogledate na net vidte kakšna je ponudba
V glavnem ljudje z izkušnjami na plano
Hvala
lp

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo Po avg 27, 2007 1:29 pm

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight=

Tlele upraš unga tipa iz Chicaga. On uvaža ameriške avtomobile v Slovenijo.

leyland
Nov uporabnik

Napisal/-a leyland Po avg 27, 2007 1:32 pm

Mene ne zanima postopek nakupa ali pa neke ponudbe
zgolj me zanimajo izkušnje ljudi ki so meli kdaj kaj s tem avtu
lp

leyland
Nov uporabnik

Napisal/-a leyland Po avg 27, 2007 1:37 pm

Mene ne zanima postopek nakupa ali pa neke ponudbe
zgolj me zanimajo izkušnje ljudi ki so meli kdaj kaj s tem avtu
lp

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo Po avg 27, 2007 1:43 pm

Sej on ma ta avto in sicer kabrioleta.

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Po avg 27, 2007 2:22 pm

Glej, al se hecaš, al res misliš, da je v slo teh avtov, ko listja in trave in da boš dobil ne vem koliko mnenj. Obrni se ta deda iz amerike, chogtoma al kaj je že.

Sicer pa dobiš za ta denar največ ameriškega avta z dolgo tradicijo in neprimerljivo s konkurenco, saj mu v tem segmentu ni para. V Ameriki stane V6 od 21.000 $ naprej, V8 pa od 27.000 $. Za cabrio dodaj še 4.000 $.

Tukaj pa boš moral dodati še carino DDV + prevoz + homologacijo, tako da računaj še cca 30 % na že omenjene cene za nov avto.

54m0
Novinec

Kraj: Med cesto in zrakom

Napisal/-a 54m0 Po avg 27, 2007 2:33 pm

Mustanga omenjenih letnikov je najbrž še najlažje pripeljati iz Nemčije + pa še stroškov bo nekoliko manj (cenejši prevoz)
Drive, drive and drive untill you run out of gas

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Po avg 27, 2007 2:46 pm

Na avto.net so tudi štirje, samo da so dražji kot je bil nov. :roll:

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Po avg 27, 2007 3:16 pm

ta je še kar lep

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1421380

pa nevem no....ti mustangi poznejših let mi niso nekaj....mel pa bi takoj tiste prve serije..
Slika

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Po avg 27, 2007 3:48 pm

dejvi je napisal/-a:Glej, al se hecaš, al res misliš, da je v slo teh avtov, ko listja in trave in da boš dobil ne vem koliko mnenj. Obrni se ta deda iz amerike, chogtoma al kaj je že.

Sicer pa dobiš za ta denar največ ameriškega avta z dolgo tradicijo in neprimerljivo s konkurenco, saj mu v tem segmentu ni para. V Ameriki stane V6 od 21.000 $ naprej, V8 pa od 27.000 $. Za cabrio dodaj še 4.000 $.

Tukaj pa boš moral dodati še carino DDV + prevoz + homologacijo, tako da računaj še cca 30 % na že omenjene cene za nov avto.

Dej nej takim nekdo že enkrat pove, da je to njihova oglaševalska cena, ker pri njih ne rabijo oglaševat davka. Na to ceno, kolkr sm jaz gledal, prištej še oreng davek, potem se boš pa pogovarjal.

Da ne bi res bil v ameriki nov avto ala Mustang 4,5 mio bivših tolarjev. Za tak dnar bi se jih po svetu trlo,....

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Napisal/-a dejvi Po avg 27, 2007 5:29 pm

FBR je napisal/-a:
dejvi je napisal/-a:Glej, al se hecaš, al res misliš, da je v slo teh avtov, ko listja in trave in da boš dobil ne vem koliko mnenj. Obrni se ta deda iz amerike, chogtoma al kaj je že.

Dej nej takim nekdo že enkrat pove, da je to njihova oglaševalska cena, ker pri njih ne rabijo oglaševat davka. Na to ceno, kolkr sm jaz gledal, prištej še oreng davek, potem se boš pa pogovarjal.

Da ne bi res bil v ameriki nov avto ala Mustang 4,5 mio bivših tolarjev. Za tak dnar bi se jih po svetu trlo,....

Končno si me razsvetlil !!!
Drugič si lahko bolj prijazen, kajne?

Lej, lahko pribiješ še 50 % davka zaradi mene in prideš na 31.000 $ za ameriški trg. Tukaj boš za tak denar dobil enga vsranega renoja. Kje ti je to primerjava?

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Po avg 27, 2007 5:50 pm

Se opravičujem za grobost, ampak men je zgledalo, kot da je gor vse napol zastonj. Na zadnje ko sem sam računal za Dodge Rama mi je prišla njihova cena višja od naše. Mogoče slučaj, pa vseeno.

Tud bencin je pri njih napol zastonj......ja, če gledaš njihovo kupno moč. Cena je pa 3,4,5 dolarjev nazadnje ko sem sam gledal, ...daleč od zastonj. Sicer pa ne bi o tem, ker je to sveti gral ameriške politike.

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI Po avg 27, 2007 6:50 pm

Glej fotr se je glede Mustanga zanimal nekaj časa nazaj. Moram ti povedati da je to zelo dober avto, kateri pa pri nas nima takšne hude cene kot zunaj. Če pogledaš na mobile.de vidiš, da so pri nas zelo ugodni. No ugodni glede na to da se ti ni treba vozit v eno stran 1000 km da avto vidiš, kateri pa ti na koncu ni všeč ker te je lastnik zavedel ali podobno. Zavedati se moraš tudi tega da se bo avto zelo težko prodal ko se ga boš hotel znebiti oz. prodati. No proda se vse sam da je ql cena ;)

Drugače pa pojdi pogledati tega, sicer je cabrio vandar pravi fotr da je ful dober pa še cena je pod 10k Eur.

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1570553

Slika

Lp, A[/url]

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Kraj: Wrhnka

Napisal/-a mega_ne Po avg 27, 2007 8:31 pm

ANJCI je napisal/-a: vandar pravi fotr da je ful dober pa še cena je pod 10k Eur.

:shock: kaaj? tok pocen?? men je že tist ne-cabrio za 12,9k€ ful ugoden, samo tale je pa zastonj pol. pa še kabrio 8)

Uporabniški avatar
gago
Novinec

Kraj: Krajn

Napisal/-a gago Po avg 27, 2007 8:41 pm

Kolk ima pa tak avto kj porabe? Pa kolk je kj stroškov v povprecju?
The greatest trick devil ever pulled was to convince people that he doesn't exsist.

MajkOly
Nov uporabnik

Kraj: Blizu Medvod

Napisal/-a MajkOly Po avg 27, 2007 9:19 pm

No ko je že ravno govora o teh avtomobilih... V čem je fora teh 198 konjev pri 3,8 mašini??? Majo te mašine tok zastarelo tehnologijo notr? Al bencin z vodo mešajo :lol: ?

HiM
Nov uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a HiM Po avg 27, 2007 9:43 pm

MajkOly je napisal/-a:No ko je že ravno govora o teh avtomobilih... V čem je fora teh 198 konjev pri 3,8 mašini??? Majo te mašine tok zastarelo tehnologijo notr? Al bencin z vodo mešajo :lol: ?

navor 8) ..tok da ga lahk po kilah prodajaš

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Po avg 27, 2007 9:49 pm

MajkOly je napisal/-a:No ko je že ravno govora o teh avtomobilih... V čem je fora teh 198 konjev pri 3,8 mašini??? Majo te mašine tok zastarelo tehnologijo notr? Al bencin z vodo mešajo :lol: ?
... Smeh je, da te mašine če voziš po Ameriških zakonih dolge relacije pijejo 10 litrov :-) z klimo v salonu izgubljen sredi divana :-) to je pač njihov stil - če bi imeli cene naših goriv, bi redkokdo kupil kaj več kot avto z 1.6L motorjem ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
rhino
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a rhino Po avg 27, 2007 10:01 pm

V bilo kateri prestavi ga stisneš,to gre...
Sicer pa, koliko sem jaz gledal, v USA dobiš te "muscle cars" in še kakega "eksota" za smešno ceno,napram našim...
Shelby GT500 ne dobiš rabljenega izpod 50k€,nov pride v USA cca 42k$ kar je 33k€
:D
Zaj pa mi naj nekdo zračuna kolk te avto pride z vsemi dajatvami in vsem če pride prevoz do Trsta cca. 1500-2000$..

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Po avg 27, 2007 10:58 pm

V8 or bust. ;)
Jaz nebi nikoli imel američana z V6.
Sem pa pred parimi meseci v Beogradu videl ta model mustanga, coupe, črne barve, V8 in kromirane 19ke. Avto da ti zaigra srce, ko ga vidiš, kaj šele, ko zagrmi. In grmi kot se šika za američana.
:twisted: :twisted: :twisted:
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov