dnovak24 je napisal/-a:ni ne, mam eno ugodno varjanto da ga kupim samo nima klime, to je edina pomanjkljivost, zato me zanima koliko bi pršla vgradnja.
LP
DaDek je napisal/-a:1000e+ za kvalitetno. če ti uspe iz kakega razbitega pobrat ištalacijo + kompresor + vse kaj rabiš pa si na konju za opla bi montaža stala od 100 do 150e na pooblaščenem servisu.
jaz osebno sem opustil to idejo o klimi.
AgitatoR je napisal/-a:Fak, jst mam 13 let star avto z avtomatsko klimo, 2 leti star jo pa sploh ne premore. ker revež si je pa tak nov avto omislil ? Kriza.
AgitatoR je napisal/-a:Fak, jst mam 13 let star avto z avtomatsko klimo, 2 leti star jo pa sploh ne premore. ker revež si je pa tak nov avto omislil ? Kriza.
Hja potem pa naj klime pač nikoli ne vklopi... No pred par leti se je dal še prišparat malo denarja, če si se odpovedal klimi. Zdaj pa imajo skoraj vsi avti že serijsko - če ne v osnovnem ceniku, pa v akcijskih modelih. In če trmariš proti klimi, moraš vzeti "regularen" model, kjer pav stopnji opreme brez klime pogosto ni tudi druge dodatne opreme iz akcijskega modela... če bi hotel potem dokupiti, te tak custom-made včasih pride več kot akcijski model, opremljen je pa slabše.eni jih nimajo iz zdravstvenih razlogov.. npr. ena znanka menjava avto na 1-2leti.. pa nikoli nima avto s klimo.. pa vozi avte razreda golf.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov