kobreti je napisal/-a:Pri nam je reno res spredaj pa ne za kaj dosti ,drugače pa si poglej na ADAC tam maš podatke kak se keri avto kvari!!!
lucky je napisal/-a:Res, da se vsak avto kvari, eni pač več drugi manj. Glede na to, da sprašuješ po nasvetih glih na temle forumu, pa mislim, da bi bilo dobro upoštevat še nekaj faktorjev, ki bi vplivale na končno odločitev.
Kateri avto se da kasneje tudi najceneje stunirat oz. predelat. Jaz imam accenta, res dober in poceni avto ampak ne vprašej kako je z raznimi spojlerji ali odbijači, vse sem moral sam narest, pri cliotu, polotu ali puntotu pa najdeš čuda.
Kot primer ti dam lahko podatek, da ima Hyundai vijake na kolesih mere 114,4X4 ( ali neki podobnega, ne spomnem se prav dobro) in zdaj najdi feltne, ki so ti všeč in ki pašejo gor!!!
Če imaš namen ga kasneje kaj predelat pomisli tudi na to. Pa ne poslušaj tiste, ki pravijo da japonci in korejci zgubljajo ceno.
toliko o temu.
Blisk je napisal/-a:Mene pa zanima tko strokovno, kateri avto nižjega razreda je najbolj kvaliteten in ob enem dobiš tudi največ opreme, če kupuješ novga.
Obstaja neka lestvica najbolj pokvarljivih avtomobilv, pa me zanima, kaj se dobi najboljšega z največ opreme v nižjem razredu, kot so
CLIO, PUNTO, POLO, 206, itd........
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov