Prvo kot prvo pazi ker kdorkoli je kupil ta avto, ga ni kupil za vožnjo po omejitvah. DOBRO poglej motor, menjalnik,...
Mislim da bi bila zelo dobrodošla tudi servisna knjižica.
Drugače je pa ponavadi tako da ima avto s tako kilometrino vsaj za 10% večjo porabo kot nov.
Ta avto ni S4, kot prvo. Je kvečjemu S6- in če je to, to ima okroglih 330KM. Poraba te pri normalni vožnji ne bi smela priti pod 16-litrsko povprečje...Čim prtisneš gre od 25 naprej. Moj kolega ga je imel, sam ne avanta, ampak limusino...
lp
PRosko
Speed Give Me What I Need ...
I Feel The Need ... The Need For Speed.
Because The Show Must Go On.
Pomoje bi bla tud dobrodošla servisna knjižica, ker ja avto pač športnik in vsi vemo kaj to pomeni.
Sam da ti nisi oglasa že zamudu ker si je oglas ogledalo veliko ljudi in je verjetno že prodan
Hvala za mnenja, ta oglas mi je padu v oči predvsem zaradi KM, 280 me je kar zamikalo, v bistvu nimam namena kupit take mašine, sam mi neki ni jasno, to da je S6 sploh nisem opazil, ker se na oznake Avdijev ne spoznam, ampak enak avto, letnik 95 ki se tudi prodaja, je pa 4mio sit, kako da je možna taka razlika v ceni? Me zanima če se tak avto sploh lahko proda'?