Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Katera ročna avtopralnica v MB? mnenja..

Napisal/-a DaDek Po sep 10, 2007 9:01 am

Pozdravljeni,

Zanima me kje perete avto v mariboru?
Zaj na voljo je ploj, šerbinek, štajerski avtodom.. še katera druga? Z eno izmed naštetih imam same slabe izkušnje.. pa me zanimajo malo mnenja.. vem da bi bilo najbolše prat avto doma ampak nimam dovol močnega WAPa.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po sep 10, 2007 9:35 am

Večinoma pri Ploju, razn če res taka gužva tam pa da se mi mudi, potem grem k Šerbineku, ampak slabe izkušnje tam.
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
M|t3k
Novinec

Napisal/-a M|t3k Po sep 10, 2007 9:44 am

Največ na Štajerskem avtodomu, ker je najbližji in se mi ne da gledat nadutih obrazov uporabnikov Ploja.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Po sep 10, 2007 9:56 am

Lumpy_ je napisal/-a:Večinoma pri Ploju, razn če res taka gužva tam pa da se mi mudi, potem grem k Šerbineku, ampak slabe izkušnje tam.

Slabe izkušnje s čem?

Jaz jih imam npr. pri ploju.. nisem še naletel, da nebi kak ventil točil (vedno sem moker), dostikrat se kak ventil obrača v prazno na pištoli (torej ko jaz roko obrnem pod drugačnim kotom ostane curek pod enakim kotom), dosti krat se mi je zgodilo, da avtomat ni pravilno delal (tam sem zvedel da morem neko kombinacijo stisnit tipk), doziranje šampona me včasih j**e, zaj na zadnje pa mi je zavrelo ko sem si 120e vredno belo mikico zašmiral na plastični pištoli. Drugače pa rad hodim tja in se smejim folku, ko se kaže :)

upam, da v prihodnje nebom več naletel na poškodovane ventile. ;)

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Po sep 10, 2007 10:46 am

Pri šerbineku dostkrat naletim da je slab pritisk vode, da šampona sploh nič ni, ko stisneš 1. program ti samo voda šiba, pa voska tud ni blo parkrat. Tak da na koncu zapičiš 2 žetona za 2 različna programa, na koncu pa ugotoviš da si ga z vročo vodo pral, pol pa s hladno splahno. Mater sem jezn takrat :twisted:

Pri ploju pa zadnjič žeton požrlo, pa sem reko onemu tam, pa je reko daj še drugega noter. Pol je delalo. Samo halooo, jaz sem dal €1 za pof.ukan žeton od katerega nisem nič mel potem. Pol pa še mi reče če mam pravega. Ne šel sem v biljardnico po 2 žetona. Enkrat se je zgodilo da je šibala voda pred ročko ven na žlauhu, ker je bil zadelan al nekaj v tej smeri, na koncu pa ko bi mogla voda šibat ven pa je špukalo. Pa tud ko si reko da bi rad obrno smer curka, se ti ročaj v prazno vrti ja.
Ja se španajo pol tam z avti ko ga sesajo, toti so zmagovalci. Jaz ga umijem, brisalce vklopim, pa se odpelam. Eni pa pozirajo tam ko da so na modni pisti :twisted:

Sej na koncu ko pogledam, povsod je nekaj. Razen na štajerskem še ni blo nekih problemov s pranjem. Samo do tja mam dalje pa ne hodim tak pogosto, pa manj majo teh wapov, pa moreš čakat dalj.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po sep 10, 2007 12:47 pm

Jaz perem že dobri 2 leti pri ploju avto, res je da so včasih težave z temi "pištolami" spuščajo itd, ampak v kravati se avta ne puče :P Avtomatske avtopralnice pa uporabljam res samo pozimi in to 1x na mesec mogoče... Pa še ploj je taka vrei lokacija, dost znanih pride svoje mrcine prat, pa kako rečeš itd za nedeljsko popoldne :)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Po sep 10, 2007 12:54 pm

sej se ne gre za kravato al ne.. ne more bit na plastiki nek šmir :D

Uporabniški avatar
saymon
Nov uporabnik

Napisal/-a saymon Po sep 10, 2007 3:04 pm

Kaj je mogoče kdo od vas dal avto oprat tam pri modri ročni avtopralnici na teznu da ti ga oni operejo in posesajo??? Če je kdo, me zanima njegovo zadovoljstvo z storitvijo ;)

lp, saymon

Uporabniški avatar
maddog
Novinec

Napisal/-a maddog Po sep 10, 2007 3:49 pm

najbolse je tak ko je zaj zeton pri ploju 1.15€ ... ki bom te ovi drobiz metal not 5 min, vprasanje ce ga sploh mas ... nazaj pa tak menda nena dava

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Po sep 10, 2007 3:53 pm

maddog je napisal/-a:najbolse je tak ko je zaj zeton pri ploju 1.15€ ... ki bom te ovi drobiz metal not 5 min, vprasanje ce ga sploh mas ... nazaj pa tak menda nena dava

1.15e , jaz sem dal v soboto 1e.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Po sep 10, 2007 4:03 pm

saymon je napisal/-a:Kaj je mogoče kdo od vas dal avto oprat tam pri modri ročni avtopralnici na teznu da ti ga oni operejo in posesajo??? Če je kdo, me zanima njegovo zadovoljstvo z storitvijo ;)

lp, saymon

ki je to? pri toscani nasproti šerbineka?

Uporabniški avatar
M|t3k
Novinec

Napisal/-a M|t3k Po sep 10, 2007 4:50 pm

Ne vem kam si ti denar metal, ampak v avtomat pri Ploju sigurno ne. Danes sem pral tam in še vedno 1€, kot vedno.

Uporabniški avatar
maddog
Novinec

Napisal/-a maddog Po sep 10, 2007 5:39 pm

pred 2 tednoma , tam neki , v nedeljo ... 1.15€ je pisalo ... al pa mogoce se sobotne posledice nevem :D

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Po sep 10, 2007 6:43 pm

:cry

v soboto zvečer sem jaz pral za €1 pri Ploju. Da nisi ki res tiščal 15centov noter :twisted: :lol:

Uporabniški avatar
saymon
Nov uporabnik

Napisal/-a saymon To sep 11, 2007 8:44 am

DaDek je napisal/-a:
saymon je napisal/-a:Kaj je mogoče kdo od vas dal avto oprat tam pri modri ročni avtopralnici na teznu da ti ga oni operejo in posesajo??? Če je kdo, me zanima njegovo zadovoljstvo z storitvijo ;)

lp, saymon

ne ne.....ne pri toscani. Pralnica nasproti AC-ja, tista plava ročna.

lp, saymon

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay To sep 11, 2007 8:52 am

maddog je napisal/-a:najbolse je tak ko je zaj zeton pri ploju 1.15€ ... ki bom te ovi drobiz metal not 5 min, vprasanje ce ga sploh mas ... nazaj pa tak menda nena dava

1eur je žeton ;) mogoče si mu pa dal malo gratisa poleg :D
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ To sep 11, 2007 9:01 am

Ja veš zakaj je mož mislo da je tak, ker je nekdo, nea vem kdo ne :lol: , nametal not neki drobiž, pa je tud takrat ko ni nobenga ojra noter vrženega, kaže €0,15 . Pa je verjetno mislo, da ko je not vrgo €1, da je blo €1,15 . :lol:

Ker tistega drobiža itak nemoreš porabit, pa je pač ostalo v avtomatu.

Uporabniški avatar
maddog
Novinec

Napisal/-a maddog To sep 11, 2007 10:48 am

dobro razmisljanje moz :D neke 1.15€ se samo spomnim ostalo pa ne kaj dosti ker je en z zeleno delsolko brez zadnega odbijaca neka blokadiral po pranju, pa mi je menda cist spralo spomin

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek To sep 11, 2007 8:44 pm

saymon je napisal/-a:
DaDek je napisal/-a:

lp, saymon

ne ne.....ne pri toscani. Pralnica nasproti AC-ja, tista plava ročna.

lp, saymon

torej pri toscani :)

schaky
Novinec

Napisal/-a schaky To sep 11, 2007 9:22 pm

jaz hodim k ploju pa nimam slabih izkušn.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov