Napisal/-a ted Sr sep 12, 2007 6:16 am
zdravo..imam karavana in me nekaj zanima. zadnja šipa je že tako zatemnjena, avto pa je eno opremo pod najboljšo, katera ima tudi zadnje štiri (zadnja vrata in steklo za vrati) zatemnjena,kot večina vozil, ki imajo boljšo opremo in so novejša. sicer je ponavadi le nežno zelena barva.
zdaj pa me zanima: jaz bi temnil stranska stekla (le zadnje 4, kot zgoraj napisal) ravno tako kot imajo to originali avti (tovarniško z najboljšp opremo, kot že reku), pa me zanima če ta sprememba je kje v kakem homologacijskem kartončku napisana. sicer niti nebi blo opazno da se jaz to delal, ker bi blo tko al tko videt kot da je z avto original. za folijo in znanje ni panike..delam dost tega, sam ta primer me zanima, če tisti ki imate tako tovarniško šipe zatemnene pogledate v homo kartonček, če piše kaj pod opombami, ker to res nebi homologirat dal,ker mi je butasto, če se lahko novi avti tako furajo.
bo pa le nežna zelena, taka kot jo imam original že čist na zadnjem steklu. ok upam da nisem preveč zakompliciru.
LP , pa hvala.