Debate, ki niso vezane na ostala področja...

paranoid
Nov uporabnik

Problem: Staro prometno dovoljenje?!

Napisal/-a paranoid Po avg 04, 2003 11:32 am

Situacija je taka:
Ker jaz takrat, ko je bil čas za to, nisem mel časa it registrirat avta, je šel namesto mene foter. Avto je bil registriran do 26. aprila 2003, dobil sem novo nalepko, ampak sedaj sem opazil, da imam še vedno staro prometno dovoljenje (torej veljavno do 26. aprila 2003), ker so menda fotru zatrdili, da mam itak zdej nalepko in ni treba novega prometnega. Zanima me, če je to res (ker se mi res zdi čudno) in kaj naj naredim, če se trenutno vozim z neveljavnim prometnim dovoljenjem.
Hvala za pomoč

Uporabniški avatar
|T|E|O|
Nov uporabnik

Kraj: Šempeter pri Gorici

Napisal/-a |T|E|O| Po avg 04, 2003 2:29 pm

Hja..policaj vedno reče: "Vozniško in prometno prosim" :)
Slika

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a RoadRunn3r Po avg 04, 2003 5:51 pm

Hm... Mislm da bi ti mogl izdat novo prometno na katerem ni datuma veljavnosti. Zato pa imamo nalepke. Nazaj na tehnične al pa kjerkoli je blo to narejeno pa zaropotat :wink:

Uporabniški avatar
babyM
Novinec

Napisal/-a babyM Po avg 04, 2003 8:12 pm

Itak da se prometna odkar je nalepka ne menja vec. Na nalepki pise do kdaj mas registriran avto, na prometni je napisan lastnik.
Ko ne moreš pomagat pa nagajaj, važno je sodelovati ;)

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a RoadRunn3r Po avg 04, 2003 8:28 pm

babyM je napisal/-a:Itak da se prometna odkar je nalepka ne menja vec. Na nalepki pise do kdaj mas registriran avto, na prometni je napisan lastnik.

Seveda samo takrat ko so prišle ven nalepke so zamenjal tudi prometne

Uporabniški avatar
babyM
Novinec

Napisal/-a babyM Po avg 04, 2003 8:39 pm

Nova prometna je brez prostora za zige za podaljsanje na zadnji strani, tako da ce je taksna ni panike. Mislim pa, da so lansko leto zamenjali vse prometne.
Ko ne moreš pomagat pa nagajaj, važno je sodelovati ;)

paranoid
Nov uporabnik

Napisal/-a paranoid Po avg 04, 2003 9:10 pm

Hvala za odgovore. Moram priznat da nisem bil čisto natančen: na prometnem namreč piše datum zadnje registracije preden so uvedli nalepke, tako da pri meni piše 26. april 2002. Na stvar me je sicer opozoril en kolega, ki je na vsak način trdil na bi moral met novo prometno, ampak jaz sem preveril tudi avto od mat in ma enako datum zadnje registracije v letu 2002. Torej: prometno dovoljenje ostaneisto, za veljavnost le-tega pa velja nalepka.

dolenc
Novinec

Re: Problem: Staro prometno dovoljenje?!

Napisal/-a dolenc To avg 05, 2003 6:23 am

pomembna je veljavnost nalepke, ker je prometno dovoljenje samo dokaz o lastništvu in nič druzga. ti sam voz napej
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov