Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

kako nastane enzo ferrari

Napisal/-a MGsax Po avg 04, 2003 6:45 pm

sedaj je na Pro7- Galileo reportaža kako delajo enzo ferrari-ja!
madonca to bi jaz imel samo prodajo jih gre samo 399.
400-ti gre direktno v muzej
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po avg 04, 2003 8:10 pm

pismu kam gre ta svet.kam gre ta tehnologija.sem gledal oddajo in....tisto kablovje,natančnost,čistost,znanje....adijooo.res fajn za gledat 8) .
edino kar me vedno zanima ali so to res samo "navadni mehaniki" ,ki sestavljajo te nove vrhunske zadeve :shock: :?: recimo enzota,pa cel sistem i-drive-a,ki je baje zahteven a ga bodo baje prenesli še na druge bmw modele,pa da o super športnikih niti ne govorimo ali pa o wrc-ju in predvsem formuli,ki je daleč pred navadno avtomobilsko industrijo.
so to samo mehaniki ali jih sestavljajo inžinerji :?: kje cvetijo tako pametni mehaniki :lol:
gledam namreč te ki mi gume menjajo pa se mi zdi,da se kaj dosti na druge zadeve niti ne spoznajo saj včasih še skrivijo kak vijak ipd.. :roll: :D

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Po avg 04, 2003 8:52 pm

Baje da bo mel Jamiraquai enga. Zadnjič sem v neki reviji bral. Menda da je čist fuknjen na take eksotike!

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Po avg 04, 2003 8:54 pm

AIRbrush je napisal/-a:Baje da bo mel Jamiraquai enga. Zadnjič sem v neki reviji bral. Menda da je čist fuknjen na take eksotike!

ja točno-rdečega, en starejši pevec je naročil rumenega, M. Sch.-rdečega,..
cena 700.000 evrov
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Po avg 04, 2003 9:04 pm

MGsax je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:Baje da bo mel Jamiraquai enga. Zadnjič sem v neki reviji bral. Menda da je čist fuknjen na take eksotike!

ja točno-rdečega, en starejši pevec je naročil rumenega, M. Sch.-rdečega,..
cena 700.000 evrov

Meni osebno oblika ni ne vem bog ve kaj. Mi je lepši modena. Ampak tehnologija je pa verjetno bog in batina!!

Najbolje bi blo v sredo na Italjanskem lotu zadet 58 mil. EUROV in se pol preseravat po mili volji. Takoj bi si doma hangar za avtomobile postavil! Hehehe...

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Po avg 04, 2003 9:12 pm

ni ga možno več kupit de montezemolo je sam izbral kdo ga bo dobil (seveda po plačilu).

en del motorja je identični tistemu iz F1!!!!!!!!!!!!

jaz bi imel raje M3 CSL!!
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To avg 05, 2003 10:34 am

ne bom rekel,da bi se branil csla :D ampak vedno bolj ugotavljam zakaj sta porsche in ferrafi res ena izmed tistih,pri katerih plačaš ne samo ime ampak kvaliteto.
ja jamiraquai ma en kup avtomobilov.večino jih je že pokazal v videospotih.ma bentleya,lamborghinija-vijolčnega,ferrarija pa ne vem kater model mislim da 456gt(ali se motim?)..uglavnem poba ima itak tok denarja da ne vem kam bi z njim :wink:

sem slišal da baje hoče jeniffer lopez enzota kupit.šta če njoj tak avtič :evil:

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To avg 05, 2003 10:39 am

Ne vem, če je JLo taka vrsta stranke, ki bi si jo Montezemolo želel. Preveč poskuša bit "in-the-hood". Ferrari je za uglajene bogataše, ne pa za "mulce".

alfa_25
Nov uporabnik

Napisal/-a alfa_25 To avg 05, 2003 10:52 am

Nixxon je napisal/-a:Ne vem, če je JLo taka vrsta stranke, ki bi si jo Montezemolo želel. Preveč poskuša bit "in-the-hood". Ferrari je za uglajene bogataše, ne pa za "mulce".

strinjam. ferrarije kupujejo bogati obrtniki srednjih let, kao kot uresničitev otroških sanj.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To avg 05, 2003 10:58 am

Pa poleg tega sem prepričan, da so že vse enze prodal in to ljudem, ki so imeli Ferrarije še preden je JLo shodila. Pa men se zdi, da je pogoj da maš Enza da maš doma tud F40 in F50 (ker je bil pogoj , da si kupil F50 to, da si mel F40).

Uporabniški avatar
Pecho
Novinec

Kraj: Veleje Veleje

Napisal/-a Pecho To avg 05, 2003 11:19 am

Ferrari ni avto.Ferrari je kult in mit, ki ga razumejo ljudje ki znajo uživat v tem kar imajo, ne pa ljudje ko majo polno rit denarja pa ne vejo kam bi z njim, pol si morejo pa kr ferrarija kupit, da bojo IN, kr je pač nov model ven prišel.
Ferrarija kupiš enkrat in ga imaš za vedno.

P.S. a kdo mogoče ve, kje bi se dalo kake lepe wallpaperje od Enza dobit?

Lp in Hvala

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To avg 05, 2003 11:42 am

ok pobje ne me napadat sem samo povedal,kar je pač nekje pisalo :?

za wallpaperje pa pojdi na www.rsportscars.com tam ma fant kar lepe zadeve

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax To avg 05, 2003 11:57 am

Nixxon je napisal/-a:Pa poleg tega sem prepričan, da so že vse enze prodal in to ljudem, ki so imeli Ferrarije še preden je JLo shodila. Pa men se zdi, da je pogoj da maš Enza da maš doma tud F40 in F50 (ker je bil pogoj , da si kupil F50 to, da si mel F40).

nekaj se je govorilo o tem samo mislim da ni tako, montezemolo je ugodil tistim ki so redne stranke pri ferrariju. so pa že vsi prodani!
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

prosko002
Novinec

Kraj: Paradiž

Napisal/-a prosko002 To avg 05, 2003 1:15 pm

Info iz prve roke. Enza lahko kupiš samo če imaš doma parkirana že F40 in F50! Ne pomaga ti niti denarnica brez dna (razen če boš prej kupu še omenjena dva modela) niti poznanstvo z ljudmi pri Ferrariju. Tukej di Montezemolo nima nobene veze zraven...

lp

Prosko
Speed Give Me What I Need ...
I Feel The Need ... The Need For Speed.
Because The Show Must Go On.
Slika

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Napisal/-a Maverick To avg 05, 2003 2:17 pm

A kdo ve kdaj bo ponovitev? k to bi si pa res zelu videt

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious To avg 05, 2003 2:53 pm

Baje delajo luci za enzota (nekaj v zvezi s tem) v saturnusu na Letaliski v Ljubljani!!!! :wink:

Tako sem slisal :lol:

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To avg 05, 2003 3:24 pm

no jaz sem pred pribl. dvema tednoma videl črnega ferrarija pri nas v ljubljani.videl sem ga prvič.mislim,da je bil model modena(nisem pa 100%).če je bil nov ali rabljen ne vem je bil pa fukiš :-P to vsekakor.

vedno mi je pa fajn videt jonasa v lotusu (tko kot sem ga malo prej) on ma tisto malo zverino in boli ga rit :twisted: .sem si tudi sam malo ogledoval rabljene lotuse sam klinac....to mora bit drugi ali celo tretji avto :cry: .

orlytm
Nov uporabnik

Napisal/-a orlytm To avg 05, 2003 3:33 pm

menjekul je napisal/-a:ja jamiraquai ma en kup avtomobilov.večino jih je že pokazal v videospotih.ma bentleya,lamborghinija-vijolčnega,ferrarija pa ne vem kater model mislim da 456gt(ali se motim?)..uglavnem poba ima itak tok denarja da ne vem kam bi z njim :wink:

am, vijolcnega lambija nima vec, ker ga je ob neki u izi voznjici razsul v prafaktorje ... :)
Ma pa en kup teh avtov, k je model fuknjen na to ... v bistvu je v enem intervjuju model reku, da mu je to hobi, zbiranje hitrih sportasev ... hja, kaj nj recem, jst bi tut tak hobi :roll: :cry:

:D :D :D

lp
OrlyTM

Uporabniški avatar
Pecho
Novinec

Kraj: Veleje Veleje

Napisal/-a Pecho To avg 05, 2003 3:39 pm

Za enzota ne vem,vem pa, da delajo v Saturnusu sprednje luči za Lamborghinija Murcielaga.Skonstruirane in sprojektirane so ble pa pr nas na fakulteti za strojništvo v Ljubljani. :!:
Pa a kdo ve kdaj bo ponovitev? Mi je žal,da sm zamudil, kr me take tehnične stvari full zanimajo. :D
To, da morš prej met še F40&F50 je pa skor tk kot una tanova od Mercedesa, ko boš mogu če boš hotu SLR met prej še Maybacha nabavt :cry:

Lp

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To avg 05, 2003 3:49 pm

maybach je men k lancia thesis :lol: :lol:

ko bo prvi v sloveniji (baje enkrat kmalu) me prav zanima,če bo tip mel svojega šoferja.pomoje vsio veste,da gre v slovenske konjice.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov