Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Ocenite ga!!!!!!!!

Napisal/-a Punto ABARTH To avg 05, 2003 10:48 pm

Živjo.

Kupil sem Fiat punto in me zanima koliko je realna cena tega vozila po vasem mnenju .

Fiat punto 1.2 sx (60km), metalik siv
Letnik 2000/11
Prevozenih 60000km
Redno servisiran- servisna knjiga
Nikoli poškodovan
Dvostopenjski srvo volan
Airbag
Dalinsko centralno zaklepanje
Potovalni racunalnik
.....
Dodatna oprema :
-Alu Platisca OZ racing krono evolution-kot nova z pnevmatiki 195/45/15
-Znizan 35mm Jamex
-Športni lonec
-Športni filter
-Pragovi in sprednji podaljsek ter zadnji stresni spojler
-Alarmni sistem GT
-Odstranjeni fiat znaki
-Amaturna plosca v sivi barvi
-Zadaj zvocniki magnat 300w
-Prestavna roèica momo
-Pedalke sparco
-Zraven sem se dobil nove zimske gume na jeklenih platiscih
- Tehnicni pregled, cestnina in nalepka se veljata 4 mesece
......

No in zanj sem odstel 1.290.000,00 sit
Zanimam me koliko bi v dali za tak avto z toliko dodatne opreme ki jo je vsaj 200-300 tisocakov :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen To avg 05, 2003 10:50 pm

jest lažje ocenim avto, če ga vidim, vsaj slike
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Borcix
Novinec

Kraj: Prekmurec v Ljubljani

Napisal/-a Borcix To avg 05, 2003 10:51 pm

Am, kaj pa kaka fotka?

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH To avg 05, 2003 10:56 pm

Ja zal se slikic nimam bodo pa kmalu ker sem dal barvat letvice in pa m3-verjanta ogledala potem pa se stekla zatemnit tak da drugi teden bodo slikce gor.
Vendar avto zgleda pravi strup, mene pac zanima koliko je tak avto z toliko opreme vreden.

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen To avg 05, 2003 11:05 pm

Punto ABARTH je napisal/-a:Ja zal se slikic nimam bodo pa kmalu ker sem dal barvat letvice in pa m3-verjanta ogledala potem pa se stekla zatemnit tak da drugi teden bodo slikce gor.
Vendar avto zgleda pravi strup, mene pac zanima koliko je tak avto z toliko opreme vreden.

Tolko kot tak avto brez toliko opreme!
...ne smem kar želim...

Dr_S
Novinec

Napisal/-a Dr_S To avg 05, 2003 11:12 pm

od 1mil do 1,1 mil bi dal za navadnga, ker pa pravis da je ta ze ustiman se ti pa splača!
Če bi sam nabavu vse te dodatke bi te prišlo čez 1,5 mil

Uporabniški avatar
s3c
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a s3c Sr avg 06, 2003 12:11 am

Točno tko! Avto zaradi tega nima nič večje cene, edino lažje ga prodaš lahko (včasih tudi težje).

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr avg 06, 2003 8:52 am

Veš kako dobiš največ za tak avto?

Dol pobereš vso dodatno opremo, ki jo lahko brez škode na vozilu in takšnga prodaš, dodatno opremo pa po delih prodajaš.

Uporabniški avatar
mmiki
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a mmiki Sr avg 06, 2003 3:39 pm

1.200.000. Drugace pa taksnega avta niti ne bi kupil, ker lahko samo cakas kdaj ti bo kaj mrknilo. Nekdo ki ima tako ustiman avto ga verjetno ni ustimal zato, ker je ze v penziji, pa ima prevec casa, pa mu je vsec, ce je avto malo drugacen. Verjetno je bil kaksen 20-25 letni fante, ki je vrgel ves denar v avto, vozil z njim 220 v leve ovinke in 190 v desne ter nasploh gonil v obrate.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr avg 06, 2003 3:58 pm

mmiki je napisal/-a: pa mu je vsec, ce je avto malo drugacen. Verjetno je bil kaksen 20-25 letni fante, ki je vrgel ves denar v avto, vozil z njim 220 v leve ovinke in 190 v desne ter nasploh gonil v obrate.

prvo kot prvo je v tuningu bistvo,da maš nekaj drugačnega kot drugi :roll: .se ti ne zdi :?:
govoriš neumnosti,da ga je fante pritiskal 220 v eno pa 190 v drugo stran.kot prvo ima samo 60KM kar ti lahko pove,da ne more delat ravno čudežev in da ga je fant samo zrihtal,ker mu je pač duša tako želela.drugo kot drugo fanta sploh ne poznaš :? .mogoče je pa miren voznik in ljubitelj tuninga in dobre muzike.nimam zrihtanega avta pa go gonim ko opica..sepravi ni mus,da je polepšan in da ga lahko šele takrat goniš :wink: .poleg tega avto je star 4 leta in ima samo 60tisoč km,kar je pribl. 15 na leto,skoraj nič.

punto brez veze da sprašuješ taka vprašnja.kupil si ga.veseli se ga.če ti ne bi bil všeč ga ne bi vzel.opreme se dobil veliko za zimo pa ne rabiš skrbet kar je tudi nekaj :wink:

srečno vožnjo :vrum

Uporabniški avatar
balki
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a balki Sr avg 06, 2003 4:01 pm

Moji punci je ravnokar mrknil puntek (1.2, 60km), odpovedal pa je potovalni rač. Cena škode je 50 jurjev. Tolko o puntekih. :wink:

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Sr avg 06, 2003 4:03 pm

mmiki je napisal/-a:1.200.000. Drugace pa taksnega avta niti ne bi kupil, ker lahko samo cakas kdaj ti bo kaj mrknilo. Nekdo ki ima tako ustiman avto ga verjetno ni ustimal zato, ker je ze v penziji, pa ima prevec casa, pa mu je vsec, ce je avto malo drugacen. Verjetno je bil kaksen 20-25 letni fante, ki je vrgel ves denar v avto, vozil z njim 220 v leve ovinke in 190 v desne ter nasploh gonil v obrate.

Jest pa bi ga mel samo, če bi mel drug motor!

Ljudje, ki dajo tok na avto ga ponavadi tudi pazijo!
...ne smem kar želim...

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH Sr avg 06, 2003 4:32 pm

Glede tega od koga sem ga kupil je cist tko, ta tip je bil drugi lastnik(jst sm zej tretji) in on je imel avto komaj 4 mesece prodal ga je pa zato ker mu je zena rodila dvojcka in za stiriclansko mlado druzino mu je cisto premajhen, vendar po mojem mnenju mu tudi ni bilo vseeno zanjga, vendar tip mi je rekel da bo kupil karavana ali pa enoprostorca saj dva vozicka in dva otroska sedeza v trivratnem puntotu je kr hudo.
Je pa res ko sem ga odpeljal od njega je kazal potovalni racunalnik da z enim litrom bencina naredi 19,4 km to pa res ne vem kok mu je ratal, sej res da se je pocas vozu pa to ampak men to ne rata jst ga spravim tam na ene 17km z litrom bencina in ga tudi kr lepo sparam.

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Pe avg 08, 2003 8:38 am

Ja Tilen sj je lepi, pa pozimi bi te naprosil,če bi mi lahko redno oral sneg do bajte :)
LP

Uporabniški avatar
Jovo
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jovo Pe avg 08, 2003 9:32 am

Žaj je tko da pol k prodajaš morš najdet enga da mu je to všeč (znižan, lonci...). Pri vsem tem bi opozoru sam to, da pazi da je vse homologiran (TUV test), ker boš mel pri reg. probleme. Fantje nove avte že porihtajo, ker jih tri leta ni treba vozt na tehničnega pol so lohk pa hudi problemi... :cry:

Jaz bi dal 1.200.000,00 (no še raj bi ga pa brez opreme, pol ga pa sam zrihtam?! :idea: )
Zadnjič spremenil Jovo, dne Pe avg 08, 2003 9:50 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Najboljš avto je nov avto!!

Uporabniški avatar
Chip
Novinec

Kraj: Jesenice-city

Napisal/-a Chip Pe avg 08, 2003 9:42 am

Ti kaj pa homologacija za vse te zadeve k so gor?
Mas not v homologacijskem listku napisan, al ne?

Chip

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby Pe avg 08, 2003 10:42 am

mmiki je napisal/-a: Nekdo ki ima tako ustiman avto ga verjetno ni ustimal zato, ker je ze v penziji, pa ima prevec casa, pa mu je vsec, ce je avto malo drugacen. Verjetno je bil kaksen 20-25 letni fante, ki je vrgel ves denar v avto, vozil z njim 220 v leve ovinke in 190 v desne ter nasploh gonil v obrate.

In ce je bil 20 letni fante, ki ga je gonil?? JSt tudi gonim moj avto ko mi zapase, pa ne mislim da je avto s tem kaj izgubil na vrednosti oz. je kaj slabsi zarad tega, ce avto ogrejes preden tiscis in ga vozis redno na srevise, dolivas olje ipd. mislim da ne sme biti problemov kljub tiscanju in avto zaradi tega se ni manj vreden. Avto si bom pa ustimal zato ker ne morem met serijskega avta, ker mi enostavno ni tko lep in ker mora avto mal izstopat, ne pa zato da bi ga potem lahko drazje/hitreje prodal.

Mislim pa isto k je ZW reku, ce das dost na avto ga ponavadi tudi bolj pazis, jst vem da "svojo lubico" ful pazim :wink:
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH Pe avg 08, 2003 1:40 pm

Ja glede homologacije je tkole, da za gume 195/45/15 je vpisan in za temna stekla se bo ko bodo narjena. Kaj se pa tice nizanja avta je pa tko da imam stare fedre ki jih bom dal gor 15 oktobra takrat ko bom menjal tudi letne gume z zimskimi in tehnicni pregled je v zacetku decembra, tko da lahka bodo problemi na tehnicnem samo zarad pragov, za druga bo pa porihtan.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe avg 08, 2003 1:42 pm

Zakaj pa zarad pragov? A so prenizko al kaj?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov