Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Saga se nadaljuje - izredni tehnični pregledi.

Napisal/-a nebivedu So sep 29, 2007 11:25 pm

No zdele sem iz vodovodne prišel, kamor sem šel pogledat, ker imajo spet izredne tehniče (več kolegov je bilo tam, pa je bilo treba domov odpeljat enega izmed njih). Bilo je za videt kr nekaj znanih tam, in vsi so dobili kazni od 500 evrov naprej, najvišja celo 1700 evrov(žaljenje policista, vožnja z neregistriranim avtom in neizpraven avto, pa še prevelika hitrost, hitro speljevanje s cviločimi gumami in neprilagojena hitrost).

Upam, da boste v bodoče, ko bo kdo spet hotel snemat, malo premislili in ga odstranili in poslali nekam.
Old subarus never die, they just get faster!

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Ne sep 30, 2007 8:53 am

Zanimivo da mora prvo bit po TV preden policija ukrepa :S
Slika

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Ne sep 30, 2007 9:08 am

Nebivedu po tvojem mnenju je spet kriv nekdo drug - novinar,ampak vsi ostali kaznovani so pa po tvojem mnenju nedolžni...

... kar je sreča.... je to... da je policija toliko časa dala mir... je pa res da je bilo,kar je bilo po tv povod za te racije...

Torej tvoj zadnji stavek vse pove... :roll:
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne sep 30, 2007 9:12 am

In prejšnja tema je bila zaklenjena z razlogom...ker se ni dalo normalno menit brez kreganja in praznega nabijanja...ta bo svoj konec dočakala prej kot predhodnica in sicer takoj ko bo šla po starih poteh.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Ne sep 30, 2007 9:15 am

zanih iz foruma je bil kdo tam al kak ?:D

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Ne sep 30, 2007 9:58 am

Za vse so krivi nastopajoci v pripsevku.

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Ne sep 30, 2007 10:11 am

Za lokacijo je krivo to, da ni dirkališča v LJ. Pa magari, če bi ustanovili klub, pa za minimalno članarino lahko dirkaš po klubski stezi. Zunaj pa veljajo zakoni. Ki predvsem s strani policije ne veljajo za vse enako, pa pustimo to zaenkrat. Za razmere so pa krivi prepotentni nepotešeni brezobzirni objestni KAO pro driver iskalci pozornosti, ki imajo to, da zateguješ ročno, pa voziš po levi, za umetnost. ODRASTITE.
Potem pa koga nič hudega slutečega peljejo na izr. tehnični in ga oglobijo, tudi če s tem divjanjem nima nič.

LP
Martin

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Ne sep 30, 2007 10:15 am

martk je napisal/-a:Za lokacijo je krivo to, da ni dirkališča v LJ. Pa magari, če bi ustanovili klub, pa za minimalno članarino lahko dirkaš po klubski stezi.

Minimalna članarina in ogromni stroški investicije, kasneje pa še vzdrževanja, ravno ne gredo skupaj. ;)

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Ne sep 30, 2007 10:15 am

Ne gre mi v glavo zakaj rinete tja če pa je jasno da po takem prispevku kak mesec ne bo miru pred policijo. Če nimate izpravnih avtomobilov pa niso policaji krivi.
Res je da večina ne nori, ni pa treba sedaj dregati v osje gnezdo (beri: ne hodite tja)
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Ne sep 30, 2007 10:20 am

jz sem ravno včeraj mislil uletet gor. pa mi ni uspelo. me prav zanima kaj bi rekli ko bi vidli avto brez tablice :lol: prav lepo bi jih jebal v glavo!
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Ne sep 30, 2007 10:22 am

f.taunus je napisal/-a:
martk je napisal/-a:Za lokacijo je krivo to, da ni dirkališča v LJ. Pa magari, če bi ustanovili klub, pa za minimalno članarino lahko dirkaš po klubski stezi.

Minimalna članarina in ogromni stroški investicije, kasneje pa še vzdrževanja, ravno ne gredo skupaj. ;)

Ma nisem mislil 5€. Sploh pa ne vem če ima smisel razmišljati v tej smeri. MOL še za nacionalni nogometni stadion ne da, pa bo za dirkališče... Bi bilo pa precej drugače, če bi taka steza že obstajala. Pa če nebi potem vojska poligon naredila. Ali pa NATO letališče. Banda.

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Ne sep 30, 2007 10:30 am

Mislim da se je izgovarjanje na državo da ni dirkališča neodgovorno in že meji na izsiljevanje. Vsi bi meli dirkališče ampak ko bi ga pa postavli bi pa takoj tolkli da kaj pa je blo treba to postavit ko itak da druge stvari rabimo bolj.

Jaz osebno se dosti bolj strinjam da štrafajo folk za nelegalno predelane avtomobile ter neodgovorno vožnjo kot pa da te istim postavimo dirkališče istočasno pa potem ni € za AC, bolnišnice....

To pa da se derejo: "ni dirkališča hočemo dirkališče če ne pa se bomo vozili okoli Rutarja" spominja prej na otroški vrtec in argument:"če mi ne kupiš čokolade bom pa kr umrl!"
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Ne sep 30, 2007 10:39 am

martk je napisal/-a:
f.taunus je napisal/-a:

Ma nisem mislil 5€. Sploh pa ne vem če ima smisel razmišljati v tej smeri. MOL še za nacionalni nogometni stadion ne da, pa bo za dirkališče... Bi bilo pa precej drugače, če bi taka steza že obstajala. Pa če nebi potem vojska poligon naredila. Ali pa NATO letališče. Banda.

Divjanje z avti je daleč od državnih interesov, sploh pa bližnje lokalne skupnosti. Tako da želje o proračunskem financiranju prav gotovo ne bodo nikoli izpolnjene. ;)

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Ne sep 30, 2007 10:42 am

AndrejD je napisal/-a:Zanimivo da mora prvo bit po TV preden policija ukrepa :S

Če nekaj nočeš videt, pač ne vidiš. Ko te pa pritisnejo na TV pol je pa normalna reakcija da pa nekaj moraš narediti.

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Ne sep 30, 2007 10:43 am

Templar je napisal/-a:...pa potem ni € za AC, bolnišnice....

Denarja je dovolj, pa izpuhti. Zapelji se kdaj čez Log pod Mangrtom, pa si oglej, kam država da "namenska sredstva", pa kako jih porabi. Pa koliko dejansko gre za določen namen.
Templar je napisal/-a:To pa da se derejo: "ni dirkališča hočemo dirkališče če ne pa se bomo vozili okoli Rutarja" spominja prej na otroški vrtec in argument:"če mi ne kupiš čokolade bom pa kr umrl!"

Tukaj se strinjam, da se bolj ne morem. Samo, če bi imeli tisti kos asfalta kje sredi barja, bi tudi policija lažje krotila tiste posameznike, ki ogrožajo ostale po raznih obrtnih conah in nakupovalnih središčih. Tisti, ki pa gojijo avtošport kot tak, načeloma ne divjajo v "civilu"in zunaj te steze velika večina njih ne bi povzročala problemov. Pa dogajanje bi se preselilo iz mesta, a še vedno dovolj blizu.

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Kraj: Ankaran

Napisal/-a Festina Ne sep 30, 2007 10:44 am

lep pozdrav. preducerisnjem sem biu na Rudniku in me je ustavla policija in ustavu me je sosed ki je policaj pri prometni policiji in smo se pac pogovarjali med tem ko je seu on naprej opravljat svoje delo je prisel gospod Blatnik ki je biu vodja izmene tisti vecer in smo se pogovarjali eno debelo uro najmanj. pol j eprsu se Samo z Rumenim S3 (ki je biu na posnetku) in Rugby in nam je powedu kaj in kao je z racijami..

Torej.Oddaja SVET ni nix uplivala na to.Racija je bila izpeljana bol kot ne na pobudo stanujocih ki zivijo u neposredni blizini ker morajo usak petek in soboto poslusati cviljenje gum, glasno musko, zvok blokadiranja itd.

Gospod blatnik je tudi povedal.da naj se zbiramo tukaj hvala bogu da se da ne pijemo itd. sam pac naj mamo homologirane avte (zakar mu dam prou) ker ko vidim recimo kazga megana al podobno z raznimi vingi ki pri hitrosti 160 km/h ali vec zacnejo nevarno opletat se je za uprasat zakaj tok tezijo glede teh homologacij?

Moj predlog :
-vabljeni ste usi usak petek in soboto na rudnik
-ne divjat, mejte izpravne avte z homologacijami,ne izzivajte in se boste/bomo mel se naprej fajn ;)

LP: boyan
...::: i am tha one you would like to have it baby :::...

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Ne sep 30, 2007 10:56 am

, najvišja celo 1700 evrov(žaljenje policista, vožnja z neregistriranim avtom in neizpraven avto, pa še prevelika hitrost, hitro speljevanje s cviločimi gumami in neprilagojena hitrost

Saj si sam povedal zakaj jih je dobil- delal je pizderije z ne le neizpravnim ampak celo neregistriranim avtom, potem je bil pa še pameten pred policajem. Čudno zakaj mene niso nikoli pojahali (pustimo radar)- imam pač vse "legalno", avto seveda registriran in servisiran, in če naredim sranje (npr. hitrost ali kak mali prekršek) in me ustavi nisem pameten, ampak pač enostavno priznam napako. In so mi zato tudi že rekli češ naj bo samo opozorilo.

Če bi imel torej vse homologirano in registriran avto, bi lahko glih tako malo pocvilil z gumami in bil malo prehiter, pa če bi bil kulturen do policaja, bi pač dobil tisto malo položnico za hitrost pa čau.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne sep 30, 2007 11:00 am

take z neregistriranimi vozili treba kr zapret :evil: :twisted:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Ne sep 30, 2007 11:08 am

jay je napisal/-a:take z neregistriranimi vozili treba kr zapret :evil: :twisted:

Ne sam da je neregistriran, potem tudi zavarovan ni. Take avte zaplenit pa v prešo z njimi. Hitro in enostavno.

lp

Uporabniški avatar
paskvale
Novinec

Kraj: Liberty City

Napisal/-a paskvale Ne sep 30, 2007 11:09 am

NEBIVEDU - tle se pač motiš. Prav je, da so ti tvoji kolegi dobili kazni! :lol:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov