Debate, ki niso vezane na ostala področja...

eminemko
Nov uporabnik

Skoda felicia

Napisal/-a eminemko Če avg 07, 2003 11:01 pm

Imam eno vprasanje. Danes po koncanem sihtu se usedem v avto in ga probam uzgat. Avto ne uzge. Poskusim se 1x in avto normalno uzge. In sedaj k tezavi. Avto v prostem teku deluje pod malo vecjim plinom kot ponavadi..kod da bi meu zaug....In sedaj me zanima kaj bi to lahko bilo?Mogoce kdo ve?
Hvala za odg.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Pe avg 08, 2003 6:02 am

Ne vem sicer zakaj ti ne vžge, ampak kar se pa večjega plina tiče je pa to dejansko zaug. Vsi avtomobili ga imajo. Razlika je le da ga nekateri (novejši) sami regulirajo, pri starejših pa ga mora dodajati in odvzemati voznik sam. Ampak imajo ga pa vsi.

Moja mama se je tut pritoževala da avto zjutrej kr nekam nori pol ko se pa mal vozi se pa umiri. -----> zaug

LP Tomaž
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

eminemko
Nov uporabnik

Napisal/-a eminemko Pe avg 08, 2003 10:07 am

ja verjetn bo to to.sem mi je zdel

eminemko
Nov uporabnik

Napisal/-a eminemko So avg 09, 2003 3:08 pm

no dans se je ta problem spet ponoviu.in se je mama zapelala na servis in so ji rekl, da je sla neka dihtunga na zaugu al kje in zdej vlece fausluft.In zdej je treba to zamejat!Zato je pa cuku tut mal pa zaug ga fuku.Je meu mogoce kdo ze podobne probleme?

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber So avg 09, 2003 9:37 pm

No, jaz imam pa take probleme: zjutraj, ko je avto mrzel, ga zalavfam in čez ene 10sekund začne rahlo cukati, oziroma mašina se rahlo zaganja - povečujejo in zmanjšujejo se obrati in to se dogaja enih 20 sekund mogoče 30 sekund, potem je v redu. To se dogaja, samo zjutraj, ko je mašina čisto mrzla. Če bi odpeljal takoj z mrzlo mašino, potem cuka tudi med vožnjo enako časa kot na mestu. Sedaj vedno počakam dobre pol minute, da ta pojav mine. Kaj bi pa to lahko bilo narobe. Mašina je 1,6 avto letnik 00
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov