Karletto je napisal/-a:A se jih da odmontirat tako da ti ostane le pas (in pol vržeš v pralni stroj)? Na svetlih oblačilih se po 2 dneh pozna. Tisto "navijalo" me moti k v pralnem stroju bi vse potolklo; in zarjavelo. Kako jih očistit?
AndrejD je napisal/-a:Karletto je napisal/-a:A se jih da odmontirat tako da ti ostane le pas (in pol vržeš v pralni stroj)? Na svetlih oblačilih se po 2 dneh pozna. Tisto "navijalo" me moti k v pralnem stroju bi vse potolklo; in zarjavelo. Kako jih očistit?
V "navijalu" je pri novejših poleg še eksploziv ki v primeru nesreče zategne pas...
AgitatoR je napisal/-a:Pasove pusti v avtu tako kot so. Odvij jih do konca in posesaj z vodnim sesalcem. Sesaš toliko časa, dokler ne vleče ven čiste vode.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
michelin je napisal/-a:AgitatoR je napisal/-a:Pasove pusti v avtu tako kot so. Odvij jih do konca in posesaj z vodnim sesalcem. Sesaš toliko časa, dokler ne vleče ven čiste vode.
če pa nimaš sesalca pa jih namočiš v lavorče z detergentom in s krtačko lepo zdrgneš in spereš s čisto vodo posušiš pa s sušilcem za lase![]()
Karletto je napisal/-a:A se jih da odmontirat tako da ti ostane le pas (in pol vržeš v pralni stroj)? Na svetlih oblačilih se po 2 dneh pozna. Tisto "navijalo" me moti k v pralnem stroju bi vse potolklo; in zarjavelo. Kako jih očistit?
BojanI je napisal/-a:A lahko razložiš kako lahko sploh umažeš varnostni pas ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov