Sarcy je napisal/-a:Jst bi vas pa prosila če mi lahk kdo napiše kake hude linke od avtom ker raben nekaj hudih slik od kakih hudo spedenanih prtlažnikov, al pa kar celih avtov (sam me bol zanimajo prtlažniki)
Pa res je nujno
cresh je napisal/-a:Sarcy je napisal/-a:Jst bi vas pa prosila če mi lahk kdo napiše kake hude linke od avtom ker raben nekaj hudih slik od kakih hudo spedenanih prtlažnikov, al pa kar celih avtov (sam me bol zanimajo prtlažniki)
Pa res je nujno
Za kjer avto pa? A bo Gričar še prtlažnik v bmw zrihtu?
Sarcy je napisal/-a:cresh je napisal/-a:Sarcy je napisal/-a:Jst bi vas pa prosila če mi lahk kdo napiše kake hude linke od avtom ker raben nekaj hudih slik od kakih hudo spedenanih prtlažnikov, al pa kar celih avtov (sam me bol zanimajo prtlažniki)
Pa res je nujno
Ne študeram da bi Damjanu naredila prtlažnik neki tazga k sva z Maticem naredila, Gričko si pa ponavad sam dela
cresh je napisal/-a:Sarcy je napisal/-a:cresh je napisal/-a:Sarcy je napisal/-a:Jst bi vas pa prosila če mi lahk kdo napiše kake hude linke od avtom ker raben nekaj hudih slik od kakih hudo spedenanih prtlažnikov, al pa kar celih avtov (sam me bol zanimajo prtlažniki)
Pa res je nujno
Ne študeram da bi Damjanu naredila prtlažnik neki tazga k sva z Maticem naredila, Gričko si pa ponavad sam dela
in zakaj nujno, a hočeš to naredit še pred grčijo? Pa naredta tko k pr Maticu, sam jst bi namest blaga uporabil alu plošče, take kot se uporabljajo za alu tepihe. Kva pravš?
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov