Moj prvi.... Nissan primera letnik 98, kilometrov 60 000 1,6 100KMn GX 5 vrat od 1. lastnika Ocean Blue za 1,75 mio sit... Kupljen 2001 leta..., če se vredu spomnim Zgledal pa je nekako takole, nimam original slik...
Kupil sem ga pri 18 letih, 2 meseca po tem ko sem naredil izpit, prvi avto pa je bila katrca oz. Renault 4 GTL, letnik 1989, za katero sem odštel 50k SIT in to z vključeno registracijo še za skoraj celo leto;)
lp
A to šteje kot prvi avto tud, ko sem naredil izpit, pa od fotra dobil avto? (pač ni bil kupljen takrat) No 99% sem se jaz vozil pa na mene ga je dal pisat.
Bla pa je Omega 2.4 bencinar avtomatik. Letnik 92 če se ne motim.
Autobahnbomber......Freude am fahren BMW f10 535i Sapphire Black Metallic
kupil sm ga točno na zadnjega novembra 2003...14. dni preden sem opravljal izpit...bil je pa to MINI COOPER...letnik 1992...začel sm ga iskat kakega pol leta preden sm sploh začel izpit delat...bi me že doma počakal...oz. bi ga oče vozil...je pa to še ljubezen iz otroških let...pa še zmeri se vozim z njim (trenutno v postopku prenove, bo tudi potek predstavljen tukaj, ko si bom kej časa uzel za kej slikic gor dat)...
aja pa sam sm si ga zaslužil z delom prek počitnic in vikendov...praktično sem vsak svoj prost trenutek delal, da sm si lahko avto kupil in izpit plačal...mi je pa oče dodal takrat 20 jurjev za zavarovanje, ki mi jih je zmanjkalo...ob prvem nakazilu sem mu jih vrnil...aja...pa odštel sem okroglih 300 tisoč tolarjev za minija...
AUDI 80 Dizl, letnik 85, kupil sem ga letos za 1000€. Prej sva mela z mamo nekje vsak pol avta.
Kljub temu, da je star nekje toliko kot jaz, ga ne dam!
Matjazy je napisal/-a:AUDI 80 Dizl, letnik 85, kupil sem ga letos za 1000€. Prej sva mela z mamo nekje vsak pol avta. Kljub temu, da je star nekje toliko kot jaz, ga ne dam!
tak se govori. Samo poglej kakšen strošek so danes teli tanovi avti. Že nabavna cena je visoka potem pa še vzdrževanje,izguba na vrednosti avta čez 5 let. Jaz sem si tud kupu pred dvemi meseci golfa 2 d dlih zaradi vzdrže. in porabe pa še merkat mi ga ni treba.