Debate, ki niso vezane na ostala področja...

MEGA ane?
Nov uporabnik

kaj bi blo to?

Napisal/-a MEGA ane? Če avg 14, 2003 6:18 pm

Imam Megana 99 letnik in me zanima kaj sem naredil s tem: avto brez kontakta držim tipko za reset kilometrov in dam kontakt pri tem pa še držim tipko neki seekund, dokler se števci ne začnejo sami od sebe premikat in displey kaže kao vse segmente naenkrat, nato pa pritisnem tipko še enkrat in je vse na normali???

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Če avg 14, 2003 6:26 pm

a je mogoce enaka fora kot pri VAG.. k ti stevce do konca nabije in potem na nulo normalno...kao test ce dela vse...
V8 POWER

MEGA ane?
Nov uporabnik

Napisal/-a MEGA ane? Če avg 14, 2003 6:32 pm

TechnoBoY je napisal/-a:a je mogoce enaka fora kot pri VAG.. k ti stevce do konca nabije in potem na nulo normalno...kao test ce dela vse...

Vag?? A je to mogoč reset računalnika je pa res da testira števce. a mogoč veš kak se da računalnik rtesetirat??

MEGA ane?
Nov uporabnik

Napisal/-a MEGA ane? Če avg 14, 2003 6:33 pm

A ve kdo kak se ga resetira

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Če avg 14, 2003 6:34 pm

MEGA ane? je napisal/-a:A ve kdo kak se ga resetira

akumulator odklopis...

sicer pa, zakaj bi ga sploh rad resetiral :?
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Mihc
Novinec

Napisal/-a Mihc Če avg 14, 2003 7:11 pm

hmm na vag-com formu sem zasledil da se pc resetira tako da preko rac das ukaz da zbrise errorje ... lahko pa tudi da se korigerajo parametri nazaj na preset stanje ....
I am kept in place by G-forces, not seatbelts

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Če avg 14, 2003 7:15 pm

Mihc je napisal/-a:hmm na vag-com formu sem zasledil da se pc resetira tako da preko rac das ukaz da zbrise errorje ... lahko pa tudi da se korigerajo parametri nazaj na preset stanje ....

in kje bos to nardil? samo na servisu...razen ce bos pljunil tisih nekaj 100 eurov za softver
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

MEGA ane?
Nov uporabnik

Napisal/-a MEGA ane? Če avg 14, 2003 7:55 pm

Mihc je napisal/-a:hmm na vag-com formu sem zasledil da se pc resetira tako da preko rac das ukaz da zbrise errorje ... lahko pa tudi da se korigerajo parametri nazaj na preset stanje ....

ej kak je točn naslov??

Uporabniški avatar
m power
Novinec

Napisal/-a m power Če avg 14, 2003 8:05 pm

Ce pomeni isto kot pri BMWju, potem je to samotest armaturne plosce, ki preveri vse lucke, stevce in ce imas BC se ce delujejo vsi piksli. Pri bmwju ti na displeju se izpise stevilko sasije in verzijo softvera in se nekaj drugih kod. ki pa ne vem tocno kaj pomenijo.
LP

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Če avg 14, 2003 10:21 pm

dobek je napisal/-a:

in kje bos to nardil? samo na servisu...razen ce bos pljunil tisih nekaj 100 eurov za softver

imam softver na compu velikosti 3 mega.ime?vag-com!! rabim samo še konektor in šopaj!
deluje pa na isto kot un njihov računalnik na servisu! preveriš lahko vse od a-z.
ma 4 katetegorije in potem izbereš pač tisto kar hočeš.ena izmed njih je avtoscan kjer ti sam poišče errorje.
tako da ni to 100 eurov ampak 30 min z slabim modemom :wink:
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov