totimato je napisal/-a:zupi13 je napisal/-a:sam neki me zanima: kako si lahko star med 27 in 33 ???
to je za ženske!!!!
Seveda si lahko: recimo lahko si star 32, ali pa 28 al pa 30. Človek tak napiše če ne želi da ostali točno vedo.... že itak se počutim prestaro.
lp
zupi13 je napisal/-a:totimato je napisal/-a:zupi13 je napisal/-a:sam neki me zanima: kako si lahko star med 27 in 33 ???
to je za ženske!!!!
Seveda si lahko: recimo lahko si star 32, ali pa 28 al pa 30. Človek tak napiše če ne želi da ostali točno vedo.... že itak se počutim prestaro.
lp
prestaro???
M ali Ž??
al si se zmotu/-la??
totimato je napisal/-a:zupi13 je napisal/-a:totimato je napisal/-a:zupi13 je napisal/-a:sam neki me zanima: kako si lahko star med 27 in 33 ???
to je za ženske!!!!
lp
prestaro???
M ali Ž??
al si se zmotu/-la??
"že itak se počutim prestaro" = "tako ali tako se že počutim prestarega" v mariborskem pogovornem jeziku - oblika stavka je takšna ker bi lahko še nadaljeval z "za neumnosti na tem forumu".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kak (kako) pa vi celjani bleknete (izjavite) tak (takšen) stavek, če je že takšna razlika v naši štajerščini?
"to je za ženske" @menjekul, vidiš stari, ti si ded, ko si star med 20 in 30 let, ne pa jaz![]()
ok, dovolj sem zabluzil
lp
totimato
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov