Ta znanka(starši od nje so) je imela pred mojo bajto karambol. Čelno sta udarila ta Lanos in Mercedes E xxx AMG. Bilo je zanimivo videti kako je Lanosa odbilo cca 15m od mesta trka iz stranske ceste, na glavno cesto. Vetrobransko steklo je razbito in sicer z glavo voznice,ker ni bila pripasana.
Zadnjič spremenil PRODRIVE, dne Pe jan 04, 2008 1:50 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
kaj pa te hoces tukaj popravti,sej je pa totalka,ce gledamo da dobis celega ze od
1000€ naprej ce se ne za manj,mogoce ti pa ponudi kdo kakih 200€ max,lp
Še vedno se nekdo najde ko se mu kdo nasloni na vrata ali pa na kuferam in bo želel rablenega, dele lahko prodaš magari kakemu odpadu ki se ukvarja z prodajo rablenih delov ali pa jih sam daš na bolho. To kar je ostalo celo od motorja, pa kake karoserijske dele, luči pa to, ko se vedno rabi.
Realno : vrednost 4 platišč + gume - ostalo je "loterija" - odvisno od kupca
Najbolje, da vpraša kakšnega lokalnega "mojstra" (odpad, avtoklepar ... )
Predvsem pa : eno je postavit ceno v oglasu, nekaj drugega je ta denar dejansko iztržit. In v stilu "raje vrabec v roki, kot golob na strehi" - ne razmišljat, predvsem pa pričakovat veliko, ko se pojavi kupec
zakaj bi plačal vleko? ko sem jaz podobno razsul avto ga je prišel iz odpada zastonj iskat (on pol zasluži z deli). s tem da je bil moj avto razsut iz vseh strani (levi bok podrsan na asvaltu, salta na streho, s tem da je še desno stran povilo ) in cel ni bil vreden 300€...
@ven0m: ja rabljeni deli ...samo je pa neka caka tukaj ce je npr: na avtu so nove zimske gume, pravkar narejen servis (olje, filtri..) itd je to nič (0)-no
torej same stevilke se zal v tem primeru ne upostevajo temvec neka predmetna vrednost
to je pa cca. 200 - 300€ pa se to vprasanje. Je pa se nekaj ce ga zacne sama po delih
narazen bo nekaj vec priteklo ...toda postopek je lahko dolgotrajen