BBoss je napisal/-a:Najdražja prekrška sta bila pri meni dva in sicer na Tržaški poleg P+R parkirišča me je izpod AC nadvoza (najljubši "spot" viške policije) ustrelil za 68km/h. 15 starih jurčkov na polovico.
Ravno toliko mi je dal, ker sem zapeljal pred ljubljansko glavno avtobusno postajo, kjer je dovoljeno samo za buse in taxi. Model se je pognal paš za mano in je tekel čez celo parkirišče. Lahko bi mirno odpeljal (kakor, da ga nisem videl) a sem ga vseeno počakal. Pride čisto zadihan in mi začne moralizirat (ja res je bil prekršek s katerim sem ogrožal ogromno življenj) in nikakor ni popustil navkljub temu, da sem mu povedal, da bi lahko mirno peljal naprej in me ne bi nikoli ujel pa sem ga vseeno počakal, ko sem videl da teče za mano. Po moje je bil tolk srečen, da je tisti dan končno enga ujel, da nikakor nisem imel srca, da bi mu še moril v njegovem zmagoslavju. Pač plačal tistih 7,5kSIT.
Eddis je napisal/-a:1 in edina kazen do sedaj v 3 letih. Na Tivolski cesti v Ljubljani me je ujel radar. Omejitev 50, vozil 73km/h. Kazen 30.ooo sit * 1 K.T., pol sm se prtozu in je bilo mir 1 leto in pol nakar pred mesec dni dobil domov kazen za placat 125€ +50€ sodnih stroskov, skupaj 175€. Tko da to je to.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov