Kaj menite vi?
VIR:http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=3&c_id=31312

podgurc je napisal/-a:Ne rečem da je slab avto sm bi ga postavu na peto mesto. Pač če tako računamo da bi biv twingo s tako ceno iistu dobr ku A4/A5. Drgač bi jst na 1 mestu postavu 308 ali Twingo,
3 . Toyoto 4, Mazdo in šele na peto mesto audi. Sm če bi si lahku enga zbrav bi pa sigurn vzeu audija.
Ta vrstni red k sm ga napisu pa je sm po taki logiki koliko dobimo avtomobila za ceno, taku da ne bo kdu užaljen...![]()
juhica je napisal/-a:ni mi cist jasn kako sta lahko dva modela avtomobila avto leta... kr neki...
rutenka je napisal/-a:moj favorit sicer ni prisel v finale, malo je zmanjkalo(mondeo), sicer je A5 res hudobija za videt, verjamem da tudi za peljat, pa vendar ostaja dvom glede primerjave tako različnih rangov vozil.
Nekje sem prebral komentar da naj bi audi prisilil trgovce v slo da so registrirali vec vozil A5 da so dosegli zeljeno kvoto.----mislim da so to prve zimske buče ki so zrasle v neki glavi
juhica je napisal/-a:ocenjuje se oblika, prostornost, vozne lastnosti... in glede veliko od teh stvari se mi zdita a4 in a5 zelo razlicna tko da ne vem kako lahko tekmujeta kar oba. nej tekmuje coupe a5 al pa limuzina a4 ne pa kr oba (po moje).
To mi pa ni jasno, da Audi ponudi največ za to ceno!Vsem je znano, da pri prestižnih znamkah plačaš določen procent več ravno zaradi prestiža.BB99 je napisal/-a:Drocky je napisal/-a:Drugače pa sem js vedno mislo da se za avto leta izbere avto ki največ ponudi za svojo ceno, vsaj včasih je blo tak
Pa saj so ravno zato audija zbral, ker največ ponud za to ceno![]()
Po forumu brska: danci1973, Google Adsense [Bot] in 22 gostov