Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Kraja tablic

Napisal/-a IcEm4n Sr jan 23, 2008 8:36 pm

http://24ur.com/naslovnica/novice/crnak ... o_60091234

4000 tatvin!? Hm, men se nekam velik to zdi.
Slika

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Sr jan 23, 2008 8:44 pm

Še en razlog več, da bi morali dovoliti netanje tablic na avto. Ali pa vsaj neke konkretne kovinske okvirje.
V skrajni sili pa pogrezljive valje na vsakem točilnem mestu - prideš, se dvigne. Ko plačaš, se spusti. :twisted: (žal so stroški preveliki)
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Sr jan 23, 2008 9:04 pm

sem imel že izkušnjo,ko so mi ukradli tablice in veselo tankerali :/:o:/
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica Sr jan 23, 2008 9:10 pm

Tudi meni so jo ze ukradli (par kaksnimi tremi leti) :evil:
Sploh nisem opazil dokler nisem prisel domov in med odpiranjem prtljaznih vrat ugotovil, da nekaj manjka :evil:

Sem pa tudi ze v zivo dozivel na bencinski crpalki, ko je nekdo tankal in potem spizdil.

LP

target_practice
Novinec

Napisal/-a target_practice Sr jan 23, 2008 9:34 pm

Nekateri izmed teh pezdetov ki kradejo tablice, so pogruntali da je varneje krasti tablice z istega avtomobila. Se pravi za nas to predstavlja malce jebeno situacijo. Zakaj? Ja zato ker se na posnetkih vidi avto isti kot vas iste barve... z vasimi tablicami, in zdaj vi dokazte da avta niste nekomu posodili da to naredijo. Ok ce si zaposlen nekje lahko dokazes kje si bil, fora je ce si npr student ali kaj podobnega, ker tezko dokazes kje si bil :)

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr jan 23, 2008 9:43 pm

sej zdele v kratkem bom tud sam dal dol okvirčke tablic in tablici prlimu s Teso. Ma tale številka ukradenih tablic mi je mal visoka.

Sj to verjetno bolj k ne tistim ukradejo, k jo majo na okvirčku?
Slika

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N Sr jan 23, 2008 9:44 pm

eno majhno nalepkico na sipo pa nemorez zamenjat avta. zdej ce si tip tolko dovoli in jo skopira, ga pa ze najdes ;)

za "soseda" imam bencinsko crpalko, tako da neprestano lahko gledam kaj se dogaja. in se je tudi veckrat v 1 dnevu ze zgodilo to.

pac dogaja se, italijanov pa sploh ne briga, oni natankajo pa grejo, pa se nazaj pridejo ker so pozabili cike kupit, to pa placajo :D resnicen primer! sem bil zraven :P
Extreme N

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Sr jan 23, 2008 10:27 pm

extreme N je napisal/-a:eno majhno nalepkico na sipo pa nemorez zamenjat avta. zdej ce si tip tolko dovoli in jo skopira, ga pa ze najdes ;)

za "soseda" imam bencinsko crpalko, tako da neprestano lahko gledam kaj se dogaja. in se je tudi veckrat v 1 dnevu ze zgodilo to.

pac dogaja se, italijanov pa sploh ne briga, oni natankajo pa grejo, pa se nazaj pridejo ker so pozabili cike kupit, to pa placajo :D resnicen primer! sem bil zraven :P

In potem boš še zraven overjeno potrdilo nosil, da je bila nalepka nalepljena že pred krajo tablic in je nisi kasneje nalepil. :har

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Sr jan 23, 2008 10:36 pm

Včasih je dobro met taki avto, ko je redki,... :lol:
Slika

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Sr jan 23, 2008 11:37 pm

In kakšno korist imajo kradljivci.lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr jan 23, 2008 11:40 pm

sonček je napisal/-a:In kakšno korist imajo kradljivci.lp

:oops:

:lol:

preberi post od @michelina in @perice

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Če jan 24, 2008 1:10 am

sonček je napisal/-a:In kakšno korist imajo kradljivci.lp

doma pol benz pretočjo u kosilnice itd. kva si pa mislu :)

drugače pa pri meni.. tablice prilimane -spredaj, avto pa nemorš zamešat pomoje
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Če jan 24, 2008 7:09 am

Če se bo bencin še naprej tako dražil, bo takih kraj vedno več.

Uporabniški avatar
-=davor=-
Novinec

Kraj: Ptuj - Slovenske Gorice

Napisal/-a -=davor=- Če jan 24, 2008 6:35 pm

jao...

dobro da imam vedno avte, ki na videz odstopajo on podobnih :P
SlikaSlika

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Če jan 24, 2008 7:29 pm

v izogib neprijetnostim je potreba krajo takoj prijaviti. Takrat te policisti tudi vprašajo kdaj predvidoma si avto parkiral. Itak pa je treba zamenjati obe tablici, zato ne razumem zakaj naj bi bilo treba čakati 14 dni kot je rekla novinarka?! Sicer kje je pa logika, da bi šel tankat in si potem sam sebi "skril" tablice, saj nove stanejo z vsemi ceremonijami cca 35€, tako da je bol malo profita če natankaš in uideš s svojimi tablicami ...

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line So jan 26, 2008 2:00 pm

meni so jo lani spizdli. jz sem to lepo prijavil na policiji in ... tablico našli v roku 1 tedna. juhu. še dobro da mi je niso še vrnili. šel 10x na policijo kjer sploh niso sposobni pogledat kje in kdaj je bila tablica najdena. ql, pol leta sem se fural brez nje. avti so se mi odmikali ker so mislili da sem nereg., policaj me sploh niso jebali, radarjem sem samo mahal, edino kar je bo je to da me niso spustili v italijo. zadnjo sem dal spredaj in tudi to sem rešil. tako da brez ene tablice ni tko napačno ostat. še posebej če jo imajo policaji.
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench So jan 26, 2008 2:08 pm

čaki malo, policaji so našli od dobili tvojo tablico in ti je po zaključenem postopku niso vrnili?
kaj so pa rekli da naredi?... se vozi brez nje?

jaz mam prilimane, tako da se bo kar matral da jo bo dol dal.
Slika

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 So jan 26, 2008 8:26 pm

Strokovnjak je napisal/-a:v izogib neprijetnostim je potreba krajo takoj prijaviti. Takrat te policisti tudi vprašajo kdaj predvidoma si avto parkiral. Itak pa je treba zamenjati obe tablici, zato ne razumem zakaj naj bi bilo treba čakati 14 dni kot je rekla novinarka?! Sicer kje je pa logika, da bi šel tankat in si potem sam sebi "skril" tablice, saj nove stanejo z vsemi ceremonijami cca 35€, tako da je bol malo profita če natankaš in uideš s svojimi tablicami ...

Mislim da zaradi preklica ki je potem objavljen v uradnem listu. Ko sem zgubil denarnico s komplet dokumenti, sem moral le te preklicati dobil sem pa neka potrdila da sem se lahko vozil in dokazoval kdo sem. TESA drži tablice. Enkrat so poskusili pa jih je sosed presenetil ko je prišel domov tako da je samo okvir bil polomljen uf.

lp

schaky
Novinec

Napisal/-a schaky Ne jan 27, 2008 11:08 am

meni so tut ukradli tablico. spedno so mi ukradli zadne pa ne ker je bila prilepljena na prtljažnik. pol pa ko sem jih šel zamenjat sem se skoraj 10min zajebaval da sn jo dol dobo. tak da če mislite lepit prilepite ibe tablici.

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Ne jan 27, 2008 1:58 pm

stench je napisal/-a:čaki malo, policaji so našli od dobili tvojo tablico in ti je po zaključenem postopku niso vrnili?
kaj so pa rekli da naredi?... se vozi brez nje?

jaz mam prilimane, tako da se bo kar matral da jo bo dol dal.

sploh ne vem če je postopek teku. prijavil sem jo da je ni blo več. na opčini sem naročil novo in ko so povpraševali kje je tablica al kaj je z njo, naj ne bi bila sploh pogrešana al karkoli. in ja, najdli so mi, ne ve se pa katera PP. nič niso naredili. rekli so mi naj počakam ... če bi me pa ustavli bi jim reku naj mi jo vrnejo!
gassssssssssssssssss
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov