Hvala.
AM je napisal/-a:He he. Težava je ziher. Že pri normalno dvignjenih avtomobilih je potrebno paziti.
Pa pomoje ti tudi oni tam pomagajo z podlaganjem avtomobila, tako da bi pomoje moral it. Lahko se pa najde kakšen, ki ti bo reku da ne gre in se mu ne bo dalo podlagat avta. Kaj boš pa potem .
Pa zakaj si spuščate avte. Zaradi izgleda. Ma brezveze. Jaz bi si svoj avto raj še dvignu kot pa spustu da bi zgledal kot terenski avto, pa še višje sediš, bolj varno je zate.
Tako iz praktičnega kot tudi iz varnostnega stališča je bolje da je avto višji .
HyundaiPower je napisal/-a:Pač res počasi moraš it pa če vidiš da je nebo lepo šlo pa pelaš kalo cik cak pa gre. Jaz mam spuščenega spredi 6 cm zadi pa 4,5 pol pa je še nabasan, tak da je zadi tak nižji še. Do zdaj sem vedno prišu na trajekt, na Pag in na Hvar, letos pa upajmo da nebo težav za na Lošinj
NaceM je napisal/-a:AM je napisal/-a:He he. Težava je ziher. Že pri normalno dvignjenih avtomobilih je potrebno paziti.
Pa pomoje ti tudi oni tam pomagajo z podlaganjem avtomobila, tako da bi pomoje moral it. Lahko se pa najde kakšen, ki ti bo reku da ne gre in se mu ne bo dalo podlagat avta. Kaj boš pa potem .
Pa zakaj si spuščate avte. Zaradi izgleda. Ma brezveze. Jaz bi si svoj avto raj še dvignu kot pa spustu da bi zgledal kot terenski avto, pa še višje sediš, bolj varno je zate.
Tako iz praktičnega kot tudi iz varnostnega stališča je bolje da je avto višji .
Maš hidravličarja, pa se ti dvigne in spusti.:D Po želji. hahahahha
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov