LP mene pa neki zanima,kolega je kupu zadnji sportni lonc z papirji z vsem,pa ga sam zanima,ce na homologaciji delajo kaksne probleme,ce nima srednjega lonca gor pa katalizatorja,jaz mislim,da se sploh ne ozirajo nato,ce ma kdo kake info so dobrodosle,hvala v naprej!!!
im nobody je napisal/-a:si bom mal sposodu temo....a se da dobit homologacijo za nevem kir športni lonec ki ma papirje sam pa ne piše za kir tip vozila je...?
pa kaka je cena?
z univerzalnimi je tko. jst sm homologiru powerfula tko k ni nc pisalo za kiri avto je.
mam pa se 1 uprasanje: mam homologiran powerful in bi lahko dobil se en identicen lonec (kar poceni) in bi ga dal na desno da bi meu 1 na vsaki strani. Stevilke so baje enake, zanima me ce bi bli kaki problemi s policaji v kartoncku mi pise "zamenjan zadnji izpusni lonec s powerful in st. le-tega). bi se lahko izgovoril da je ze v osnovi na 2 izpuha?
extreme moj kolega ma homlogiranega kao dvojnega, na levi in desni strani, pa nikjer ne pise da sta 2 ampak samo pise sportni lonec powerfull! tk da brez problema das gr se enga istega, brez da bi te policaji drkali