A lahko kej škodi motorju to?
Vem, da ventilatorja ne bo vžigau, če je temperatura na 0, sam a to pomen tud da računalnik sam vklopi "zaug" takrat (čeprav je avto že segret)?
pubi2cv je napisal/-a:Preglej mase in kontakte za števec
Seba je napisal/-a:jaz mam enak problem na audi80, mene se zravn zafrkava, da mi crkuje tud kazalec za tank. razlogi neznani. Ampak nima kaj bit, ventilator se ti bo vseeno prizgal, ce se bo pregreval, nima veze. to je samo za tebe, da ves na kaki temperaturi dela. Pa se vedno mas opozorilno lucko pred zakuhanjem. Pa saj mas VW, to ne zakuha:P
ce bos pa dal popravit oz bos kak to odpravil, pa mi prosim sporoci kaj si nardil.
ZvoneCh je napisal/-a:A veš kako je z mehaniki isto kot z zobarji maj jih vidiš raje jih maš![]()
A si imal kako varovalko ven potegnjeno za airbag in hkrati prižgan kontakt?
Če ja ti je zapisalo napako zaradi pomanjkanje štroma in pol se lučka prižge dokler napake ne odstraniš iz računalnika.
Drugače pa
Airbag največkrat se pojavlja problem v slabem stiku kontaktov pod sedeži ali pa
na volan je montirano ohišje kjer je navit kabel za voznikov airbag in tam pride do prekida, zadevo lahko samo z ohišjem menjaš,cene pa nepoznam točno.
Sicer pa bo na testerju glede airbaga pokazalo točno kaj je.
Ampak to dvoje je največ razlogov dosedaj za priklop lučke.
X-Hair je napisal/-a:Se meni je tudi vse lepo delal sam stevec od temperature je kar padal in se cez cas spet dvignil.
CEX je napisal/-a:Ej tud jest mam polota letnik 00' in se mi dogaja enaka stvar![]()
Kazalec niha sicer bolj umirjeno sam useen je zoprn to gledat! In kolk so ti na servisu zaracunal ??
misty je napisal/-a:Evo, lučka za airbag resetirana, na merilniku za temperaturo sem meu pa napako:
1 Fehler erkannt
01039 030
Geber fűr Kűh_mitteltemp.-anzeige-G2
Unterbrechung/Kurzschluss nach Plus
sporadisch aufgetretener Fehler
tam pri Kűh_mitteltemp je namesto _ najbrž l, sam ni čist jasno napisano.
Zna kdo to prevest?
Napako so na računalniku resetiral tud za merilnik, sam le-ta še zmer skače (le da zdaj bl umirjeno -> počasi), tko da jutr grem nazaj na menjavo senzorja na hladilniku...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov