Debate, ki niso vezane na ostala področja...

triker
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Izpit za vožnjo prikolice E k B

Napisal/-a triker Če mar 27, 2008 9:25 am

Lep pozdrav.
Zanima me, če je kdo opravil omenjen izpit, koliko ga je omenjeno stalo, koliko ur je potrebno imeti.
Je kakšna avtošola v Ljubljani ali okolici, ki dopušča opravljanje CPP brez tečaja, ker nimam časa, da bom visel 40 ur v avtošoli.
Hvala.

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Če mar 27, 2008 10:39 am

CPP tečaj je obvezen in je ni AŠ ki bi te spustila čez brez (brez da bi bila v "prekršku").
Koliko te bo stalo je odvisno od tega, kako "si spreten". Mislim da se računa okoli 10 ur.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Če mar 27, 2008 10:42 am

jaz sem dal ca 130k sit pred tremi leti. imel sem 11ur , teorijo sem naredo v drugo, ker nisem niti vedel kaj me čaka prvič (tudi na aš niso najbolše vedeli :D )

triker
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a triker Če mar 27, 2008 11:51 am

[quote="phoebus"]CPP tečaj je obvezen in je ni AŠ ki bi te spustila čez brez (brez da bi bila v "prekršku").
Koliko te bo stalo je odvisno od tega, kako "si spreten". Mislim da se računa okoli 10 ur.[/quote]

Sem se napačno izrazil nisem mislim CPP (Republiški izpit) ampak šolski izpit ali kako se mu reče.
Včasih je bilo tako, da je veljalo, da šolski izpit velja za vedno, se pravi izpit pred prvimi urami vožnje. Kolikor vem temu ni več tako in moram še enkrat delat šolski izpit in z njim povezan tečaj.
Verjetno pa je kdo, ki se mu ne da tega naučit doma in rabi usposabljanje.
Z prikolico sem pa že velik prevozil in nimam težav z širino ali vožnjo vzratno, sam brez izpita si pa ne upam več vozit. Rabim jo malkrat cca 3-4 na let, ampak je pa prestiž če ni treba iskat vsakrat prevoza. Enkrat sem na carini vehementno trdil, da takšen izpit ni potreben, vendar sem bil v zmoti.....Hvala za odgovore.

Tad
Novinec

Napisal/-a Tad Če mar 27, 2008 1:18 pm

Ja morš sam tega tak ne morš past! To je bol tak zaradi tega da imajo oni papir!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov