450€ je po mojem še premalo, ker je treba menjat celotno ogledalo, verjetno tudi šipo v vratih, potem barvanje ogledala in tudi vrat, ker imam opraskana tudi vrata. Trčenje je bilo tako zelo na tesno, da je oplazil tudi vrata in ne le ogledalo. Meni je ogledalo ostalo nekako na pol celo, zdrobljeno je steklo, je pa ohišje ogledala v notranjosti počen nosilec in so na servisu rekli da je treba menjat celo ogledalo, pa še motorji nekaj ne delajo pravilno. Že samo steklo v ogledalu je 55€, celotno ogledalo pa še ne vem, menda je precej drago, če priznajo še šipo v vratih, ker je kar dobro opraskana od udarca ogledala, je pa še to za povrh
U glavnem, videti ni veliko, ko pa natančno pogledaš kaj vse je popraskano in polomljeno, se pa nabere, ane?
Povzročitelju je ogledalo razpadlo, koliko pa ne vem, obema se je ogledalo zasukalo nazaj pri trčenju, kako mu je pa uspelo opraskat vrata pa ne vem, mogoče je popajsal zaradi bližine ali pa je del ogledala padel vmes med vozili in je popajsalo

ampak samo barvo, nič vdrto, mogoče bo šlo dol s poliranjem
Velikokrat sezgodi trčenje z ogledali recimo za 1cm ali pa le nekaj cm, tukaj pa je šlo precej več kot 10cm in prav možno je, da je tudi povzročiteljev avto opraskan po boku, ker je bilo res blizu.
Hja, policija pa ... hokej je zdej najbolj važna stvar :P

mamico jim kužek ...
Aja, priče so pa 3, slišali so pok in škripanje gum, ena priča je videla črn avto ... no, jaz kot voznik oškodovanec, sem videl kakšen avto in zadnji del registrske, mislim, da je to dovolj dokazov, poleg tega pa še odpadli deli iz črnega P-206.
Ali mogoče policija rabi video posnetek, da bo dokaz dovolj jasen.
Nobeno nadlegovanje ni, če policija obišče vse take avtomobile. Lastnikom pojasnijo za kaj se gre, pogledajo in če ni poškodbe odidejo k naslednjemu po spisku. Mnogokrat storilca najdejo, odvisno pa je, ali se storilec skrije z avtom vred in če uspe poškodbo prikriti ali popraviti. Klical sem tudi v nekaj peugeot servisov, naj bodo pozorni na nakup ogledala ali stekla ogledala za tak avto. Obstaja tudi možnost kraje rezervnih delov, tako da jeseničani, pazite svoje P-206, še posebej če so črni, da vam slučajno kdo ne ukrade ogledala :P